Oldal kiválasztása
web

Indítsd a 2020-as évet boldogabban-szabadabban-gazdagabban-
és keress rengeteg pénzt a sportfogadással!

Szeretnél sportfogadással több pénzt keresni,mint Magyarországon a minimálbér/ nyugdíj? Mit szólnál ahoz ,ha azt mondanám hogy napi 5 percet kell be-fektetned -és hazavihetsz havi akár több száz ezer forintot?! Ha hiszed nem,itt és most sikerülhet neked

Mi ez ,és hogyan fogsz tudni pénzt keresni vele ?

(Még úgyis ,hogy még sosem sportfogadtál !! )

Start csomagunkat olyan kezdő / nem kezdő sportfogadóknak találtuk ki ,akik még sosem foglalkoztak sportfogadással -avagy foglalkoztak vele,de nem elég sikeresen. Egy olyan komplett bizonyítottan működő "formulát" készítettünk ,ami segít hogy sportfogadással pénzt keress.

Biztos vagyok benne,hogy ez a két kérdés van fejedben:

"Hát de én még sosem sportfogadtam,azt sem tudom hogyan ,és mit kell"
- mondhatod. De épp azért van égető szükséged a Start csomagunkra. Ezzel a csomagunkkal pikk-pakk profi sportfogadóvá avanzsálunk téged -aki napi 5-10 perc munkával GARANTÁLTAN rengeteg pénzt visz haza!

"Én sportfogadtam már ,de általában csak veszíteni szoktam"
- IGEN,ez valószínűleg így van. A Sportfogadók 98% deficitíes ,de leginkább mínuszos. Hogy miért? Azért mert nulla tapasztalattal ,tudással kezdenek neki a sportfogadásnak. Itt a Start csomagunkban nem csak profiktól kapsz sportfogadás tippeket,de olyan tudásanyagokat kapsz -ami olyan fogadóvá avanzsál téged. Lépésről lépésre megfogod tanulni azt a titkos tudást ,ami sportfogadók ezreit változtatta meg.

mit is kapsz pontosan a start csomagban?

web

Teljes hozáférést kapsz exkluzív VIP felületünkhoz,ahol ezekhez azonnal hozzáférsz:

 • Hozzáférést kapsz napi sportfogadás tippjeinkhez
 • Hozzáférést kapsz tudásanyagjainkhoz
 • Hozzáférést kapsz stratégiáinkhoz
 • Hozzáférést kapsz oktató videóinkhoz
 • Hozzáférést kapsz Telegram csatornánkhoz
 • 0-24H támogatást kapsz profi sportfogadoktól
 • Mobil/Tablet/ PC támogatás
 • Szakmai segítség

Amint belépsz a VIP KLUB felületünkre azonnal elédtárul a sportfogadók tárháza! Elkezdesz 1-2 oktató videót megnézni és pár nap alatt teljesen megváltozik a sportfogadással kapcsolatos nézeteid !

NEHÉZ LESZ TANULNI? NEKEM NINCS IDŐM ILYENEKRE!

FIGYELJ! Tananyagjainkat és oktató videóinkat úgy készítettük el ,hogy rövidek és lényegretörők legyenek. Naponta megnézel 1-2 videót -jegyzetelsz és már 1 hét alatt profi leszel. Utána már csak napi 5-10 percre lesz szükséged,ahoz hogy rengeteg pénzt hazavigyél sportfogadással.

VIP KLUB felületünk pedig könnyen kezelhető ,így nem fog gondot okozni a tanulás. (Nem kell hogy profin érts a számitógépekhez)

garancia-logó

Kortól függetlenül ha dolgozni képes vagy 7-8 órát ,akkor szerintem nem lesz gond hogy napi 1 órát erre is rászánj.Ha viszont nem vagy képes 1 hetet rászánni arra,hogy jobb-szabadabb-gazdagabb életed legyen,akkor bocsi-de nem téged keresünk.

OKÉ,KISZERETNÉM PRÓBÁLNI-DE EZEK MELLET FÉLEK IS. VAN GARANCIA?

Megszeretnélek nyugtatni hogy IGEN, van garanciánk. 100% Pénz vissza fizetés garanciát vállalunk 14 napig Start csomagunkra!

100% Pénz vissza fizetés Garancia

Most kockázatmentesen ,nyugodt szívvel próbálhatod ki a Start csomagunkat. Csatlakozz-fizesd ki azt a nevetsége csatlakozási díjat -tedd letétbe! Ha időközben úgy gondolod hogy ez nem neked való-VIP KLUB felületén jelzed nekünk,és mi visszafizetjük neked a csatlakozási díjat. Így gyakorlatilag INGYEN tesztelsz minket.

TEKINTSD MEG A VISSZAJELZÉSEKET a csoportból:

0 %
Pénz vissza f. garancia
0 év
Tapasztalat
0 +
Előfizető
0
Tanácsadó Iroda

MILYEN ÉLET VÁR RÁD 2020-BAN A START CSOMAGGAL?

 • Végre sokkal boldogabb leszel ,mert nem lesz többé stressz az életedben
 • Végre sokkal szabadabb leszel ,mert rengeteg pénzt fogsz keresni itt.
 • Végre valós célokat fogsz kergetni ,ezáltal örömtelibb lesz a napjaid
 • Élvezni fogod,hogy napi 5-10 perc munkával gyártod a húszezreseket
 • Minden-nap örömmel fogsz felkelni,és várni aznapi tippjeinket
 • Észreveszed ,hogy sokkal nyugodtabb -egészségesebb vagy
 • Jobb kedvel fogod tölteni mindennapjaid -vidámabb leszel

...vagy kihagyod ,és marad minden a régi.

MENNYIBE KERÜL A START CSOMAG? (IMÁDNI FOGOD)

Habár a csomag rengeteg értéket,tudást add át -amiből utána pénzt tudsz csinálni- nevetségesen alacsony a csatlakozási díj.

Szeretnénk minnél több emberrel együtt dolgozni ,ezért úgy gondoltuk hogy ezen a csomagon nem szeretnénk pénzt keresni. A csatlakozási díj 30 napra 999Ft áfával együtt . Ez napi kb 30 forintra jön ki. Ha gondolkozol,rájössz hogy 30 forintért nem kapsz semmit. 999 Forintból pedig a munkatársainkat fizetjük -azonban biztosak vagyunk benne hogy szolgáltatásunk elnyeri tetszésedett ,és kíváncsi leszel a további csomagunkra is.

Maradtak még kérdéseid? Itt válaszolunk rá:

Végszó:

Minden adott,hogy profi fogadó legyél pár nap alatt-és hogy rengeteg pént hazavigyél sportfogadással. Azonban rengeteg ember csak elolvassa, kilép és még egy esélyt sem add az egész dolognak! Kérlek,te ne legyél ilyen. Egy sikeres ember gyors döntéshozó. A Start csomagunk sem érhető el örökké. Maximum Január 15-ig várjuk a jelentkezőket. Gyerünk hát,csapj bele és legyél híres arról menyni pénzt keresel sportfogadással!

Megrendelés,csatlakozás: