Oldal kiválasztása

!!ÚJDONSÁG!!

Itt a recept ,amivel RENGETEG pénzt kereshetsz sportfogadással:

Csatlakozz Jövedelemnövelő Webinárium-unkhoz ,ahol minden-nap 99% nyertes tippet hozunk!

Nyerési esély 99%
 • Egy hónapban 30db 99% Nyertes tipp
 • Gondosan válogatott,3-4 órán keresztül elemzett ,statisztikailag alátámasztott sportfogadás tippek,professzionális tippmesterektől
 • 100%-ban ONLINE és PAPÍRON megjátszható tippek
 • Labdarúgás,Jégkorong,Tenisz,Kosárlabda tippek
 • Mindennap tipp
 • Teljes hozzáférés a VIP KLUB felülethez
 • 0-24H szakmai segítség ,csoportban

Kérd 1-2 órán keresztül elemzett profi tippmestereink tippjeit ,amire 99% nyerési esély-t GARANTÁLUNK, 100% AUTOMATIKUS PÉNZ VISSZA FIZETÉS GARANCIÁVAL és keress pénzt sportfogadással úgy ,hogy mindenki csak ámuljon!

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Minden nap egy darab 99% nyertes tippet kapsz az adott napi kínálat alapján, neked csupán annyi a dolgod, hogy kitöltsd a szelvényt és feladd!

VIGYÁZAT!!!

Itt rengeteg pénzt kereshetsz.99% Nyertes tippeknek köszönhetően akár havi több százezert is kereshetsz ,komolyabb befektetés nélkül: hísz ahhoz hogy elkezdj komoly pénzt keresni nap-mint nap már 5.000Ft kezdő tőke is elég!​

Itt és most teljesítettük minden sportfogadó álmát. LÉTREHOZTUK MAGYARORSZÁGON elsőként ,a Jövedelemnövelő Webinár szolgáltatásunkat ,ahol 99% nyertes tippeket hozunk MINDEN NAP!

100% ***AUTOMATIKUS*** PÉNZ VISSZA FIZETÉS RENDSZERREL!

Csak akkor fizetsz ha nyersz!

Ha nem nyersz tippjeinkkel ,a rendszer AUTOMATIKUSAN visszafizeti neked a szolgáltatási díjat. Még írnod sem kell nekünk,mert a rendszer automatikusan észreveszi hogy nem nyert,és azonnali visszafizeti a tagdíjat.ÍGY ERGO KOCKÁZAT NÉLKÜL JÁTSZOD MEG TIPPJEINKET.

Keress rengeteg pénzt sportfogadással.BÍZD RÁNK a TELJES MUNKÁT ,te csak dőlj hátra ,és élvezd hogy dolgozunk helyetted! Te neked csak meg kell fogadnod tippjeinket,ami kevesebb mint 5 percet vesz igénybe.​

Sportfogadás tippek

170412

VIP KLUB felületén hozzáférsz mindennapi sportfogadás tippjeinkhez! Tippjeink gondos elemzés -és statisztika megfigyelés után kerülnek publikálásra! Tippmestereink 70%+ feletti találati arányt biztosítanak!

Sportfogadás Stratégiák

marketing-strategy

VIP KLUB felületén hozzáférsz titkos stratégiáinkhoz! Többek között feltárjuk neked az 1millió 60 nap alatt ,SBJ formula, és egyéb magán stratégiáinkat! Ezenkívül persze megkapod az alap stratégiákat is!

Sportfogadás Tananyagok

library

VIP KLUB felületén hozzáférsz több mint 50db sportfogadás tudásanyagunkhoz! Ezek segítenek,hogy végre tudatos,és hosszútávon nyerséges sportfogadó legyél! Itt a helyed,ha végre profi akarsz lenni!

Kérdezz-Felek lehetőség

teamwork

VIP KLUB felületén hozzáférsz Telegram csatornánkhoz is,ahol bármit kérdezhet tippmestereinktől. Ha épp egy kérdésed van egy tippek kapcsolatosan ,vagy csak szimplán érdekel valami ,itt tudod feltenni!

Sportfogadás Oktató videók

clapperboard

VIP KLUB felületén hozzáférsz oktató videóinkhoz,amiket azért készítünk hogy könnyebben menjen a tanulás. Fontos információkról beszélünk mint pl Hogyan hat az időjárás a mérkőzésre?

Jó lesz neked ez a csomag?

 • Igen,mert élvezni fogod hogy sportfogadással ennyi pénzt tudsz keresni
 • Igen,mert a barátaid tőled fognak tanácsokat kérni!
 • Igen,mert tudni fogod hogy melyik csapatra érdemes fogadni,és mire nem
 • Igen,mert azok kevesek közzé fogsz kerülni,akik nyereségesek!

Pár FixTips online szelvén:

483.781 Forint kifizetve! 👀⬇️

Németh Zoltán
Németh ZoltánÜgyfél / GOTOWIN/
Read More
Elsőnek kétségeim voltak ,aztán végül rávettem magam,és becsatalkoztam! Hát egyáltalán nem bántam meg! Jók a tippek ,lehet velük nyerni! Én például múlthéten 5.000 Ft-ból csináltam 33.000 forintot! Köszönöm tippszakértők!!!

MEGRENDELÉS

Nap
Óra
Perc
Másodperc