Oldal kiválasztása

Felhasználási feltételek (Tippszakerto.hu) :

Továbbá :

Szervezet neve:Négy Zöldek Társasága Kft.

Cégjegyzékszám

01-09-950881

Adószám:23056617242

Székhely: 1141 Budapest,Szugló utca 82.

I. A felhasználási feltételek tartalma
 
1. A jelen felhasználási feltételek (“Szabályzat”) a Szolgáltatók :(Tippszakerto.hu) oldalain elérhető szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.
 
2. Felhasználónak minősül a Tippszakerto.hu facebook felületének valamint weboldalának (egyaránt: “Oldal”) látogatója, illetőleg mindenki, aki a Tippszakerto.hu bármely szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi, elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.
 
3. A Tippszakerto.hu :bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosításról rövid felhívás formájában az Oldal üzenőfalán tájékoztatja a Felhasználókat(Facebook). A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását. Az Oldal és annak szolgáltatásainak működésével kapcsolatos valamennyi tájékoztatás, valamint a jelen Szabályzatból linkelhető egyéb dokumentumok (pl.: Adatvédelmi nyilatkozat) a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.
 
II. A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei
 
1. Az Oldal használatát 18. évüket betöltött Felhasználók számára ajánljuk. Mivel néhány ország jogrendszere más életkori határt szabhat meg, a Felhasználónak be kell töltenie a tartózkodási helye szerinti országban hatályos, illetve a Szolgáltatás igénybevétele szerinti ország szerencsejátékban való részvétel korhatárát is.
 
2. A Szolgáltatás célja a felhasználók tájékoztatása a sportfogadási piac helyzetéről magyar és nemzetközi színtéren egyaránt. Az Oldal információt, tanácsot és útmutatót ad a téma iránt érdeklődőknek.
 
3. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy az Oldal bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el. Az Oldalon (“reklám:”) jellel megjelölt tartalmak hirdetésnek minősülnek.
 
4. Az Oldal tartalmának, védelmének bárminemű módosítását vagy annak megkísérlését illetve a védett tartalmak (pl. fizetett hirdetések) hozzáférésének módosítását, védelmének kijátszását, az abban foglaltak egészének vagy részének közzétételét, továbbadását jogsértésként kezeljük és az Oldalról illetve a kapcsolódó szolgáltatásokból való végleges kitiltást és jogi következményeket von maga után!
 
5. Az Oldal független helyszín, nem birtokolja szerencsejáték szervezet. Az itt közölt információk célja a tájékoztatás és a szórakoztatás, pénzügyi hasznot nem garantálnak!
 
6. A Szolgáltató jogosult a Felhasználó által az Oldalra továbbított ötleteket, elképzeléseket, és egyéb anyagokat bármilyen formában felhasználni, ideértve a térítésmentes reprodukciót, továbbítást, közzétételt, illetve médiában való leadást.
 
7. Tilos az Oldalra jogszabályba ütköző, nem oda való,nyertes szelvényeket (kivéve Az oldal),pornográf, obszcén, vallási meggyőződést sértő, rasszista, rágalmazó, hírnévrontó, fenyegető, vagy más módon kifogásolható anyagot feltölteni, vagy ezekkel kapcsolatban posztolni, kommentelni.
 
III. Ingyenes szolgáltatások
 
1. Az Oldalon sportfogadással kapcsolatos tartalmak jelennek meg, valamint az Oldalon rendszeresen közzétételre kerülnek a szolgáltatásokat bemutató, összehasonlító, értékelő és a célközönség igényeinek figyelembevételével megújuló, hírértékű tartalmak és állandó rovatok (pl. aktuális statisztikák, elért eredmények, beszámolók, nyereményjátékok, állandó rovatok, stb.) A továbbiakban együtt: “Szolgáltatói tartalom”.
 
2. A Szolgáltatói tartalmak minden esetben a szerző szubjektív, önálló véleményét tükrözik, illetve a termék jellegéhez igazodóan a szolgáltatással kapcsolatos, körültekintően válogatott, tényszerű, releváns adatokat, információkat tartalmazzák közvetlenül vagy közvetve (linkek útján), a célközönség ismert elvárásainak és tájékozódási szándékának figyelembevételével, az Oldal, illetve a Szolgáltatói tartalom megjelenési helyének jellege, tematikája szerint.
 
3. A Szolgáltatói tartalmak közzétételével Szolgáltató a Felhasználók hiteles, független, gyors, pontos és széleskörű tájékoztatását kívánja szolgálni, az erre vonatkozó jogszabályban előírt tájékoztatási kötelezettségének megfelelően.
 
IV. Fizetős szolgáltatások
 
1. A Szolgáltatói tartalmak prémium része, a személyes tájékoztatásban megjelölt tagdíj kiegyenlítésével érhető el a felhasználók számára. A felhasználó előfizetést vásárolhat Bankkártyával (OTP Simplepay ,illetve indokolt modón banki utalással. Az összeg a Szolgáltató számlájára való beérkezésétől fogva (online fizetésnél lehetőség szerint azonnal), de maximum 48 órán belül a Felhasználó hozzáfér a Tippszakerto.hu VIP KLUB felülethez -ahol eléri a szolgáltatást.A hozzáféréshez / bejelentkezéshez szükséges adatokat (Tovább: Jelszó / E-mail/) E-mailen keresztül küldjük. VIP FELÜLET: (www.tippszakerto.hu/vipklub)
 
2. Amikortól a Felhasználó a fizetős tartalmak birtokába jut, “Előfizető”-vé válik és elállási joga nincsen!
 
3. Előfizetőink aktuális sportfogadás elemzéseket és tippeket olvashatnak(Tovább: Tudásanyagokat)  főként a jégkorong, a kosárlabda, a labdarúgás, a snooker, a tenisz és esetenként más sportesemények (pl.: amerikai futball, darts, baseball, kézilabda, krikett, röplabda, vízilabda) kínálatából, amelyekre a hagyományos-, papír alapú tippmixen és az online fogadóirodákban fogadhatnak. A tippek, elemzések csak tájékoztató jellegűek, egyéni meglátásoktól vezérelve, megjátszásuk saját felelősségre ajánlott.
 
4. A Felhasználó (beleértve az Előfizetőket is) tudomásul veszi, hogy mindennemű sportfogadás kockázattal jár. Az esetleges pénzügyi veszteségekért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
 
5. A Felhasználó / Előfizető számára TILOS a Szolgáltatótól kapott bármilyen információ továbbadása harmadik személynek, az interneten való feltüntetése, ill. bármilyen nemű terjesztése, publikálása.
V. A Szolgáltatás használata során lehetséges jogsértések és következményeik
 
1. Szerzői Jogok: A Szolgáltatás, valamint az Oldalon elérhető tartalom szerzői jogi védelem alatt áll. A szerzői jogok összessége és az adatbázis előállítójának védelmét szolgáló jogok a Szolgáltatót illetik meg, és a Szolgáltatás rendeltetésszerű használatával velejáró olvasáson, képernyőn történő megjelenítésen és az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen, továbbá a személyes, nem-kereskedelmi célból történő merevlemezre történő lementésen és kinyomtatáson túl semmilyen egyéb formában nem használható fel vagy hasznosítható a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyének hiányában.
 
2. Amennyiben Ön a saját idővonalának felületére vagy weboldalára tartalmat kíván átvenni az Oldalról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy az elemzés pontos címét, változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi az Oldalról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató hiperhivatkozást (közvetlen linket) helyez el a címben vagy a bejegyzés alá.
 
3. Ilyen módon csak az ingyenes szolgáltatás keretében olvasható tartalmak linkelhetők át.
 
4. Felhívjuk figyelmét, hogy az Oldal tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogot sért, és a Szolgáltató minden esetben jogi lépéseket tesz a jogsértés megszüntetésére.
 
5. A Szolgáltatás kizárólag a hatályos jogszabályok keretei között, harmadik személyek és a Szolgáltató jogainak sérelme nélkül, illetve a jelen Szabályzat betartása mellett használható. Amennyiben valamely Felhasználó a jelen Szabályzat rendelkezéseibe vagy jogszabályba ütközően, vagy egyébként visszaélésszerűen használja a Szolgáltatást, a Szolgáltató jogosult megtenni a szükséges jogi lépéseket annak érdekében, hogy Felhasználó felelősségre vonása megtörténjen.
 
VI. Felelősség
 
1. A Szolgáltató az Oldal pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. A Szolgáltató nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért, ilyen lehet például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodás vagy kimaradás, bármilyen eredetű technikai leállás, szünet, mások által elhelyezett romboló alkalmazások vagy programok.
 
2. A fizetős szolgáltatás igénybevételekor hibásan megadott adatokból adódó bármilyen következményért a Szolgáltató felelősséget nem vállal.
 
3. Az Oldal harmadik személyek által üzemeltetett felületekre mutató linkeket is tartalmaz. Az Üzemeltető az általa használt linkek illetve az általuk lehívható oldalak tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal és azok tartalmát nem ellenőrzi.
 
4. A Szolgáltató kizár minden felelősséget a Felhasználó által okozott, vagy egyébként a Felhasználó magatartásával összefüggésben felmerült mindennemű vagyoni vagy nem vagyoni kár és jogsérelem, illetve egyéb következmény vonatkozásában.
 
5. A Szolgáltató nem felelős semmilyen közvetlen, közvetett vagy következmény kárért, amely az Oldal használatából, illetve amely az Oldalon található információkkal kapcsolatosan merült fel.
 
VII. Adatvédelem
 
1. A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatvédelmi nyilatkozat rendelkezik.
 
Adatvédelmi nyilatkozat
 
Tippszakerto.hu gondoskodik minden olyan személyes adat (a továbbiakban “Személyes adatok”) védelméről, amelyről úgy döntesz, hogy megadsz nekünk. Személyes adatnak minősül minden személyeddel kapcsolatos adat, mint a neved, a lakcímed, az e-mail címed és a bankkártya adataid. Az Oldal igyekszik biztosítani, hogy a személyes adatok általa történő felhasználása megfeleljen az adatvédelmi ill. a személyes adatok kezelésére vonatkozó szabályozásnak azon országokban, amelyekben működik. Ennek megfelelően az Oldal a jelen nyilatkozatot azért adta ki, hogy tájékoztassa ügyfeleit a személyes adatok felhasználásának módjáról.
Hogyan használjuk fel személyes adataidat?
 
Személyes adataidat a vonatkozó adatvédelmi törvénynek megfelelően használjuk fel. Az Oldal a következő célokra tervezi felhasználni személyes adataidat: számláddal kapcsolatos adminisztrációhoz; saját könyvelésünk és nyilvántartásaink vezetéséhez; az Oldal látogatottságának és a szolgáltatás minőségének figyelemmel kíséréséhez; valamint hogy időről időre tájékoztassunk olyan termékekről és szolgáltatásokról, amelyek érdekelhetnek (“a felhasználás céljai”). Minden rögzített adat az Oldal tulajdonában marad, és csak a fent nevezett célokra lesz felhasználva.
 
VIII Pénzvisszafizetés garancia
 
Minden Prémium szolgáltatás az aktiválástól számított 15 napon belül visszatéríthető. A visszatérítés csak a Prémium szolgáltatás első megrendelésekor lehetséges. A visszaigénylés feltételekhez kötött.A Tippszakerto nem téríti vissza az ismétlődő kifizetéseket, beleértve az automatikusan megújított szolgáltatásokat.

Az előfizetés lemondása a VIP KLUB felületen belül történik ,egy űrlap kitöltésével,illetve a sikeres fizetést tartalmazó levél alján található linken keresztül.. A felhasználó a VIP KLUB felületén tartalmazó szabályokat elfogadja.

A Tippszakerto PRÉMIUM csomagok 15 napos visszamondása esetén nem kötelező ezt megindokolni, azonban információforrásként preferáljuk az indok megadását.

 IX Kártyatárolási tájékoztató ( ismétlődő kifizetéts)

 
Ha beleegyezésedet bármilyen módon kiegészíteni, módosítani, vagy korlátozni szeretnéd, kérjük, értesíts bennünket a kapcsolat@tippszakerto.hu címen.
 
Általános információ*
 

Amennyiben a felhasználás célja változik, értesíteni fogunk amilyen gyorsan tudunk, és ha szükséges, további jóváhagyásodat kérjük.
 
Tippszakerto.hu 2019.06.10