Oldal kiválasztása

KERESS 1.000.000 FORINTOT 12 HÉT ALATT-MINDÖSSZE 10,000 FORINTBÓL GARANTÁLTAN -KOCKÁZATNÉLKÜL!

Már csak ennyi időd maradt:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Pontosan 12 hét választ el téged a SZABAD, BOLDOG és GAZDAG élettől...😊

ÉPÍTSÜK FEL A HAVI 1 MILLIÓ FT NYERESÉGET TERMELŐ SPORTFOGADÁS STRATÉGIÁD!

Jelentkezz TELJESEN INGYEN a 12 hetes Coaching programra és dolgozz velem 12 héten át, és legyen boldogabb-szabadabb-gazdagabb életed!

-Akár most induló kezdőknek is!

Csak kattints a fenti sárga gombra ,add meg az adataid -töltsd ki az űrlapot és már kész is vagy! Sikeres regisztráció után azonnal hozzáférsz a tippekhez.

Mit kapsz a 12 hetes programban?

Egy 12 hetes coaching program,ahol személyre (rád) szabva alakítunk ki egy sportfogadás rendszert/ stratégiát ,ami havonta 1.000.000Ft-t fog neked termelni. Teljesen automatikus ,tehát akkor is jön pénz amikor alszol. Nem kell hogy profi fogadó legyél,sőt az se baj ha még sose fogadtál ,mert mindenen segítünk. Egy kulcsrakész stratégiát adunk át 12 hét alatt ,ezután már csak te kellesz ,és a tippjeink!

iPiccy-image4324
Nap
Óra
Perc
Másodperc
 • Megtervezzük a havi 1.000.000Ft-t termelő stratégiád
 • Komplett szelvényeket kapsz,megbizható jó tippekkel.
 • 24x 1 órás konzultáció velem telefonon
 • 3 hónapos hozzáférés tippjeinkhez , csoportunkhoz.
 • Szakmai segítség,bárhol akadtál el
 • Oktató videók ,hasznos információk a csoportban

Garantáltan ingyenes jelentkezés ,100% Pénz vissza fizetés garanciával!

12 hét után pedig ,kész lesz teljesen : egy megbizható,tuti stratégiád ami havi 1.000.000Ft-t termel számodra!

Hogyan működik?

Egyszerű. Sikeres REGISZTRÁCIÓ után,felvesszük veled a kapcsolatot ,majd beteszünk egy csoportba. Ezután hetente 2-3 órát a stratégiádon dolgozunk. Felteszek neked pár kérdést ,illetve átbeszélünk egy két dolgot. Ezután felépítek neked egy konkrét rendszert ,és megmutatom neked azt a stratégiát ami havi 1millió forintot fog termelni neked. Ezután segítséget kapsz tőlünk ==> Tippeket,oktató videókat,elemzéseket ,információkat. 3 hónapig hozzáférsz a teljes csoporthoz ,és kérdezhetsz tőlünk. Ha időközben nem tetszik ,nem érted vagy bármilyen okból kifolyólag visszakérnéd a pénzed ,mi visszafizetjük és barátokként válunk el-tehát 100%-ig kockázatmentesen próbálod ki.A program mellé jár 2db különleges ajándék,amit akkor is megtarthatsz ha visszakéred a pénzed...

A csoportban folyamatosan megkapod azokat az ötleteket, stratégiákat, tanácsokat, amik 2020-ban a legtöbb pénzt fogják hozni Neked sportfogadással !

Milyen élet vár,ha csatlakozol?

Szabadabb leszel

Bizonyára te is tudod ,hogy a legfontosabb a nyugalom ,és a szabadság. Végre elérheted ,amire régóta vágytál: Nyugodtan ,szabadon életed le az életed. Nem fogsz azokon aggódni " beérek a munkahelyre?" vagy hogy " Mit szól a fönök ,ha..." nincsenek korlátok. Mivel Anyagilag elég jól megleszel ,élni fogod a szabad életed.

Boldogabb leszel

Végre elfelejted a mókuskereket ,és éled a biztonságos ,boldog,szabad életed. Azzal foglalkozol ,amit igazán szeretsz. Nem lesz stressz ,nem lesz aggódás. Szimplán boldogabb leszel,mert tudod hogy minden rendben.

Gazdagabb leszel

Havi 1 millió forint fizetés,nem rossz ugye? Ez az összeg bőven elég mindenre. Nem fogsz soha többet azon gondolkodni " Talán elégsz lesz a pénz? " . Szeretni fogod,hogy független vagy anyagilag. Szeretni fogod hogy megvehetsz valamit, anélkül hogy az árát néznéd. Akár még nyaralni is elmehetsz ,még kocsit is vehetsz!

Ráadásul bármikor “kiszállhatsz” Még aznap visszakapod a pénzed ha nem azt kapod mint amit ígérünk

100% Pénz vissza fizetés garancia

Jelentkezz 12 hetes programunkra teljesen ingyen ,és ha időközben nem azt kapod amit ígérünk ==> Csak jelezd hogy visszaszeretnéd kérni a pénzt ,és mi aznap amikor kéred visszafizetjük a program teljes díját. Nem kockáztatsz!

(És barátok maradunk! )

ÍGY GYAKORLATIALG INGYEN TESZTELED!

TEHÁT VAGY 1 MILLIÓVAL MÉSZ "HAZA" ,VAGY VISSZAFIZETJÜK ÉS NEM VESZÍTESZ SEMMIT.

Már rengetegszer sikerült nekem is...neked is fog!

Egy olyan rendszert / stratégiát adok át neked ez alatt a 12 hét alatt ami 100%-ban automatizálva működik.....A stratégiának köszönhetően, elmehetsz síelni Hintertux gleccsere,és este vacsora közben is pénzt kereshetsz ,mert csak 2db-t kell kattintanod

↓↓↓15.000 forint híján ,2 millió forintnál járok.Pedig picivel több mint 2 hónapja kezdtem a stratégia szerint fogadni.Hihetetlen ,hogy mennyire működőképes.↓↓↓

Könnyen alkalmazható , "átmásolható bevált módszer"-ami garantáltan neked is működni fog!

Mennyibe kerül a program?:

Tisztába vagyok vele,hogy elkérhetnék akár 100.000 forintot is egy ilyen szolgáltatásért -mert pár hét múlva a 10x jön vissza. 1 év múlva pedig a 100x.

De tisztába vagyok azzal is,hogy a kezdő fogadók többsége nem tud egy ilyen nagy összeget kifizetni egy programra. Hiszen értelme se lenne: A stratégiához elég 10.000 forint-de a csomag 100.000 Forint? Nem ésszerű. Hiszen a két összeg nem fér össze. Ezért sokáig gondolkoztam ,és úgy döntöttem hogy ezt a csomagot oda adom neked gyakorlatiag "INGYEN". 7 napig ingyenesen használhatod ,azután döntened kell: maradsz vagy sem.

IGEN-tudom. ez nevetséges. De szeretnék veled dolgozni,és tudom hogy sikeres együttműködés után további stratégiáimra is kíváncsi leszel. Utána majd tudunk beszélni milliókról -hiszen már te neked is könnyen kifizethető lesz. Üzlettársak leszünk,és befektetők. Vedd úgy hogy ez egy nagyon szíves ajánlat NEKED-TŐLEM

Gyakori kérdések:

Azonnal hozzáférsz a csomaghoz.

Csak és kizárólag bankkártyával tudsz előfizetni. 

A stratégiát személyre szabva adjuk át,tehát előtte telefonon keresztül konzultálunk veled ,hogy mindenképp a te feltételeidnek megfeleljen. Ez általában 2-3 hét . Ez időközben természetesen teljesen hozzáférsz csoportjainkhoz,ahol tippeket,elemzéseket ,oktató videókat kapsz.

Gyakorlatilag ha van benned nyereség vágy,akkor csak te kellesz hozzá,és a tagdíj. Nem kell hogy profi fogadó legyél ,nem kell hogy mester szinten tudj elemezni,mert mindenben segítünk.

Természetesen igen. Az OTP bank által kifejlesztett , OTPSIMPLEPAY nevű fizetési rendszerrel vagyunk szerződésbe. Ez most Magyarországon a legbiztonságosabb. Adataidat nem nekünk adod meg.

Ha úgy gondolod hogy a csoport-avagy a tippek nem neked valók -annyi a dolgod hogy jelzed felénk. Erre több lehetőséged is van: email-en keresztül :fixtips@tippszakerto.hu , illetve facebookon prívát üzenetben is írhatsz.

MEGRENDELÉS

Igényeld most az ingyenes csomagot!

Milliós coaching csomag" Tippszakerto.hu Előfizetés Első 7 nap után is csak 4,999Ft/hó! (teszt során a törvényeknek megfelelően 5 azaz öt forinttal terheljük a kártyádat! ) Erre azért van szükség,hogy lássuk hogy müködő kártyát használsz!

 • Megtervezzük a havi 1.000.000Ft-t termelő stratégiád
 • Komplett szelvényeket kapsz,megbizható jó tippekkel.
 • 24x 1 órás konzultáció velem telefonon
 • 3 hónapos hozzáférés tippjeinkhez , csoportunkhoz.
 • Szakmai segítség,bárhol akadtál el
 • Oktató videók ,hasznos információk a csoportban

ENNYI IDŐD MARADT:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

1.Lépés : töltsd ki az űrlapot

2. Lépés: Fizesd ki a csatlakozási díjat

3.Lépés: Élvezd a csomagot! 🙂

Próbáld ki kockázatmentesen -gyakorlatilag ingyen! 100% Pénz vissza fizetés garancia !

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

Következő megálló >>> : Az " 1 MILLIÓ HAVONTA PROGRAM" Mi gangolunk előre,te biztos hogy kimaradsz?