Szeretnél megélni sportfogadásból? Akkor kérd teljesen ingyenesen az új XXL csomagunkat ,és férj hozzá 7db exkluzív csomagunkhoz , és kezdj el már ma pénzt keresni!

Fizess csak NYERÉS UTÁN! Most teljesen ingyen kipróbálhatod , és keresshetsz pénzt tippjeinkkel. Fizetni a csomagot ráér majd akkor ,amikor rengeteg pénzt kerestél!

Kérd az ingyenes XXL csomagunkat,és kezdj el sportfogadással pénzt keresni egyszerűen és gyorsan!

Ezekhez a VIP csomagokhoz most azonnal hozzáférsz:

 • FixedTips csomag ( giga szorzós tippek) : 19,999 Forint
 • 1Millió60Nap alatt milliós program ( milliós stratégia) : 3,999 Forint
 • Bevételnövelő Webinár ( 99% tippek) : 4,999 Forint
 • Diamond Tenisz VIP klub (Tenisz tippek) : 6,999 Forint
 • 1M60 Nap alatt csomag ( milliós tippek) : 5,999 Forint
 • GotoWin csomag ( duplázó tippek) : 3,999 Forint
 • Zcode System ( Külföldi tippmesterek tippjei) : 7,999 Forint
 • VIP Klub felület hozzáférés ( tudásanyagok,oktatóvideók ) 9,999 Forint

A csomagok összértéke: 63,993 Forint

Most viszont teljesen ingyen tiéd az egész csomagunk!

Az első ,és legfontosabb kérdés: mennyi pénzt kereshetek vele?

Számold ki itt és most ,hogy körülbelül mennyit fogsz nyerni ,ezzel az exkluzív csomaggal:

Mlyen tippek várnak rád a VIP KLUBBAN?

Labdarúgás

football-icon-256-1281892144

Tenisz

tennis-racket-icon-7

Darts

1522415

Jégkorong

hockey-logo-1911065-1613837

Kézilabda

handball-14-137620

Természetesen előfordulhat más sportágban is tipp. A tippek mennyisége nagyon változó ,de garantálom hogy kellő mennyiségben és jó minőségben kapsz majd tippeket tőlünk!

Ez vár rád ,ha csatlakozol teljesen ingyen:

 • Végre sokkal boldogabb leszel ,mert nem lesz többé stressz az életedben
 • Végre sokkal szabadabb leszel ,mert rengeteg pénzt fogsz keresni itt.
 • Végre valós célokat fogsz kergetni ,ezáltal örömtelibb lesz a napjaid
 • Élvezni fogod,hogy napi 5 perc munkával gyártod a húszezreseket
 • Minden-nap örömmel fogsz felkelni,és várni aznapi tippjeinket
 • Észreveszed ,hogy sokkal nyugodtabb -egészségesebb vagy
 • Jobb kedvel fogod tölteni mindennapjaid -vidámabb leszel

Mi vár rád a VIP KLUB felületén?

Sportfogadás tippek

170412

VIP KLUB felületén hozzáférsz mindennapi sportfogadás tippjeinkhez! Tippjeink gondos elemzés -és statisztika megfigyelés után kerülnek publikálásra! Tippmestereink 70%+ feletti találati arányt biztosítanak!

Sportfogadás Stratégiák

marketing-strategy

VIP KLUB felületén hozzáférsz titkos stratégiáinkhoz! Többek között feltárjuk neked az 1millió 60 nap alatt ,SBJ formula, és egyéb magán stratégiáinkat! Ezenkívül persze megkapod az alap stratégiákat is!

Sportfogadás Tananyagok

library

VIP KLUB felületén hozzáférsz több mint 50db sportfogadás tudásanyagunkhoz! Ezek segítenek,hogy végre tudatos,és hosszútávon nyerséges sportfogadó legyél! Itt a helyed,ha végre profi akarsz lenni!

Kérdezz-Felek lehetőség

teamwork

VIP KLUB felületén hozzáférsz Telegram csatornánkhoz is,ahol bármit kérdezhet tippmestereinktől. Ha épp egy kérdésed van egy tippek kapcsolatosan ,vagy csak szimplán érdekel valami ,itt tudod feltenni!

Sportfogadás Oktató videók

clapperboard

VIP KLUB felületén hozzáférsz oktató videóinkhoz,amiket azért készítünk hogy könnyebben menjen a tanulás. Fontos információkról beszélünk mint pl Hogyan hat az időjárás a mérkőzésre?

GYAKORI KÉRDÉSEK:

A tippeket a VIP klub felületen ,illetve Telegram csatornán keresztül kapod meg. VIP klub fiókot sikeres regisztráció után tudsz készíteni ,illetve sikeres megrendelés után kapsz egy levelet ,benne a csatlakozási információkkal. A tippek közzétételekkor emai-ben kapsz értesítőt.

A tippek mennyiségét sok minden befolyásolja ,de átlagosan havonta 300 tippre lehet számítani ,azaz naponta kb 10 tipp érkezik.

Legfőképp labdarúgás ,tenisz ,és kosárlabda tippeket fogsz kapni tőlünk -de előfordulhat még: jégkorong ,darts és vízilabda is.

Igen. Tippjeink 90% megfogadhatóak online és tippmixen is.

Természetesen igen. 100% Profit és pénz vissza fizetés garanciát vállalunk a csomagokra ,így tehát nem kell aggódnod semmi miatt.

A tippek leginkább hajnalban ,illetve reggel érkezik , több órával a kezdés előtt – tehát nem szükséges az azonnali reagálás. (Persze mindenképp ajánlott) .Ha dolgozol ,az sem gond – elég rászánnod napi 10 percet az egészre. Amikor egy tipp érkezik a VIP klub felületre ,te azonnal értesítőt kapsz -tehát nem fogsz lemaradni semmiről. 🙂

Ha sikeresen megrendelted a csomagot ,kb 1-2 percen belül kapsz egy levelet -benne a szükséges információkkal ( fiók létrehozás,telegram csatorna ) stb.

Visszajelzések ,szelvények a csoporttagoktól :

Pontosan milyen csomagokat kapsz? Mi az előnyük?

Szeretnél 60 nap alatt – 1.000.000 forintot -mindössze 10.000 forintból? Az 1M60 nap alatt csoportunkban olyan stratégiát állítottunk össze,aminek segítségével sikerülhet elérni ezt a cél-t! Egyéni Stratégia,csak itt a tipszakerto.hu-nál!

Készülj fel, ide nem kell súlyos tízezreket beruháznod, ebben a Prémium csoportban már akár 6 x 200 Forinttal is igen komoly összegeket lehet zsebre vágni egy teli találat esetén, hiszen a EXPO 50 Prémium csoportban minimum 50.00-as eredő szorzóra vadászunk naponta!

Egyenesen Spanyolországból hozzuk neked a tippeket a ZCODE csoportunkba- milliomos profi sportfogadoktól fogok neked hozni sportfogadás tippeket,akik havonta 16.108.608 forintot (+$57,531 Dollár) profitot GARANTÁLNAK.

DiamondTenisz csoportunkban kizárólag TENISZ tippeket hozunk az előfizetőinknek ,amivel a legjobb sikereket értük el tippadóként! A legmagasabb profitért válaszd a TeniszKirály csoportunkat,mert ebben vagyunk nagyon otthon!

Ebben a csoportban 12 hét alatt megtervezzük neked a személyes stratégiád ,ami havonta 1 millió forintot fog neked szállítani minden hónapban!

Ebben a csoportba naponta 1db 99% tippet hozunk neked,amit akár nagy téttel is játszhatsz. Fontos tudnod,hogy ezek a tippjeink gondos több órás elemzéseket esnek át!

Ebben a csoportba a kezdő sport fogadókat várjuk -akik tanulni,fejlődni szeretnének. 

Az ajánlat nem örökös, sőt -hamarosan lejár!

Természetesen örökké nem tudjuk nyitva hagyni a kapukat ,ezért érdemes időben cselekedni és ingyenesen regisztrálni. Még ennyi ideig kérheted ingyenesen a csomagot:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Van bármiféle garancia?

Természetesen! Fontos vagy számunkra ,ezért 4 féle garanciát is vállalunk :

Csatlakozz TRIPLA XXL csomagunkhoz kockázatmentesen ,nyugodt szívvel! Tedd letétbe a tagdíjad ,nézd meg hogyan teljesítünk. Ha időközben meggondolnád magad ,csak jelzed felénk és mi azonnal -kérdezés nélkül vissza fizetjük a pénzed 100%-át.

Csatlakozz TRIPLA XXL csomagunkhoz - és garantálom,hogy pont annyit fogsz keresni -ahogyan azt ígértem itt a weboldalon. Nincs semmi túlzás ,tippjeinkkel és csoportjainkkal valóban rengeteg pénzt kereshetsz! Imádni fogod!

Csatlakozz nyugodt szívvel -mert garantálom hogy nem fogok eltűnni a pénzeddel. Biztos eszedbe jutott az a gondolat ,hogy : " Ez biztos csak egy átverés! kifizetem ,és ők hirtelen eltűnnek". Nyugodt lehetsz ,hogy nem vagyunk csalók!

Csatlakozz TRIPLA XXL csomagunkhoz- mert Garantálom ,hogy az első két -napon belül kamatostul megtérül a csatlakozási díjad. Ha ez még-sem így történne -azonnal visszafizetem a csatlakozási díjat - és egy "ebédre" pedig a vendégem vagy!

Foglaljuk össze mit is kapsz a mai nap ingyen:

 • 7db exkluzív csomag hozzáférését
 • Hozzáférés a VIP KLUB felülethez
 • 0-24H sportfogadás támogatás ,bármi is a kérdésed
 • Exkluzív kérdezz -felelek lehetőség
 • Exkluzív tudásanyagok ,stratégiák sportfogadással kapcsolatosan
 • Barátokat ,akiknek ugyan az a céluk mint neked.

A csomagok összértéke: 63,993 Forint

Most viszont teljesen ingyen tiéd az egész csomagunk!

KORLÁTOZOTT MENNYISÉG!

MÉG 10 INGYENES SZABAD HELY!

ALL IN ONE 7 napos próba tagság megrendelés

Tippszakerto.hu előfizetés

Tippszakerto ingyenes előfizetés, mely bármikor lemondható.

első 7 nap után is csak 4,999Ft/ hó!

Mi vár a klubban?

 • 1# : Milliós Coaching Program V.I.P csoport hozzáférés
 • 2# : Bevételnövelő Webinár V.I.P csoport hozzáférés
 • 3# : EXPO 50 V.I.P csoport hozzáférés
 • 4# : DIAMOND Tenisz V.I.P csoport hozzáférés
 • 5# : 1M60 Nap alatt V.I.P csoport hozzáférés
 • 5# : ZCODE System V.I.P csoport hozzáférés
 • 7# : GotoWin V.I.P csoport hozzáférés

FIGYELEM! Ez egy 7 napos ingyenes próba időszak ajánlat ,7 nap után pedig automatikusan átvált 30 napos előfizetésre ,aminek a díja ,4,999forint/30 naponta. A 7 napos próbát bármikor lemondhatod ,és a következő havi díjra is 100% pénz vissza fizetés garanciát vállalunk!
(7 napos próba időszak alatt bőven megkeresed a havi díj árát! )

Amennyiben NINCS PAYPAL fiókod ,abban az esetben hozz létre kérlek majd az új oldalon " Számla létrehozás" gombra kattintva!

Megbízható weboldal

Az oldal rendelkezik SSL tanusítvánnyal, ezt a böngésződ URL sávjában a HTTPS jelöli. Az SSL protokoll felel azért, hogy titkosítva működjön a kommunikáció a számítógéped, és a weboldal között. E technológia meggátolja, hogy illetéktelen felek hozzáférjenek az itt megadott adataidhoz.

OTP által biztosított

A bankkártyás fizetés az OTP Simple biztonságos rendszerén keresztül történik. A tippszakerto.hu weboldal üzemeltetője nem tárolhatja, és nem is láthatja a bankkártya adataidat. A fizetésekért viszont teljes felelősséggel tartozunk! Csak az általad kért szolgáltatásért terhelhetjük a kártyádat.

Biztonságos fizetés

A bankkártyás fizetések a legbiztonságosabbak. Ekkor ugyanis minden banknál van lehetőséged a chargeback kérésére. Ekkor a bankod visszautalja a pénzt a számládra, és a behajtást felénk ő intézi. Jogtalan terhelésből nem származhat anyagi károd.