Oldal kiválasztása

"A valaha volt legjobb csomagunk!" 5 csillagos visszajelzés:

Így kereshetsz te is akár több mint 3.500.000 Ft-t TENISZ tippjeinkkel ahogyan azt mi is csináltuk 2019-ben!

DiamondTenisz csoportunkban kizárólag TENISZ tippeket hozunk az előfizetőinknek ,amivel a legjobb sikereket értük el tippadóként! A legmagasabb profitért válaszd a TeniszKirály csoportunkat,mert ebben vagyunk nagyon otthon!​

Nap
Óra
Perc
Mp

MIT KAPSZ PONTOSAN EVVEL A TAGSÁGGAL?

teniszkiraly
 • NAPONTA AKÁR 10DB TENISZ TIPP
 • KOMBINÁLT SZELVÉNYEK,ÉLŐ TIPPEK
 • MAGAS SZORZÓK ,MAGAS TALÁLATI ARÁNY
 • TÖBB MINT 5 DARAB TENISZ STRATÉGIA
 • HOZZÁFÉRÉS A VIP KLUB FELÜLETHEZ (ÚJ)
 • HOZZÁFÉRÉS AZ EGYÉNI TIPPEKHEZ (ÚJ)
 • OKTATÓ VIDEÓK,TANANYAGOK
 • TELEGRAM HOZZÁFÉRÉS ,SEGÍTSÉG 0-24H

+ 100% Pénz vissza fizetés garancia!

Eddig tudsz csatlakozni:

Nap
Óra
Perc
Mp

KERESSÜNK ISMÉT MILLIÓKAT 2020-BAN TENISZ TIPPJEINKKEL!

3,5 millió forint - 90 nap alatt kihívás már eléhető !

22222

Csináljuk együtt!

Nem régebben ,2019 Június 24.-én 3.500.000 forintot utaltam a számlámra.Ezt az összeget TENISZ tippjeimmel sikerült elérni ,illetve egy különleges stratégiával. Amint belépsz a zárt csoportunkba ,eléd tárul a 90 nap alatt 3,5 millió forint kihívás ,ahol együtt fogjuk elérni az 3,5 millió forintot -90 nap alatt ISMÉT-kizárólag TENISZ tippjeinkkel! Ezt a 3,5 millió -arra költöd amire csak akarod! Mi csak segítünk összeszedni!

TELJES HOZZÁFÉRÉS AZ ÚJ 2020-AS VIP KLUB FELÜLETHEZ!

Sportfogadás tippek

170412

VIP KLUB felületén hozzáférsz mindennapi sportfogadás tippjeinkhez! Tippjeink gondos elemzés -és statisztika megfigyelés után kerülnek publikálásra! Tippmestereink 70%+ feletti találati arányt biztosítanak!

Sportfogadás Stratégiák

marketing-strategy

VIP KLUB felületén hozzáférsz titkos stratégiáinkhoz! Többek között feltárjuk neked az 1millió 60 nap alatt ,SBJ formula, és egyéb magán stratégiáinkat! Ezenkívül persze megkapod az alap stratégiákat is!

Sportfogadás Tananyagok

library

VIP KLUB felületén hozzáférsz több mint 50db sportfogadás tudásanyagunkhoz! Ezek segítenek,hogy végre tudatos,és hosszútávon nyerséges sportfogadó legyél! Itt a helyed,ha végre profi akarsz lenni!

Kérdezz-Felek lehetőség

teamwork

VIP KLUB felületén hozzáférsz Telegram csatornánkhoz is,ahol bármit kérdezhet tippmestereinktől. Ha épp egy kérdésed van egy tippek kapcsolatosan ,vagy csak szimplán érdekel valami ,itt tudod feltenni!

Sportfogadás Oktató videók

clapperboard

VIP KLUB felületén hozzáférsz oktató videóinkhoz,amiket azért készítünk hogy könnyebben menjen a tanulás. Fontos információkról beszélünk mint pl Hogyan hat az időjárás a mérkőzésre?

TEKINTSD MEG MILLIÓS ÉRTÉKŰ TENISZ SZELVÉNYEINKET!

(Kattints a képre a nagyitásért! )

Ez kb az 5%-a a nyertes szelvényeinknek. Valószínűleg nem férne be ide.Most már igazán láthatod,hogy tényleg értünk hozzá. Most pedig írány a Tenisz VIP KLUB!

MENNYIBE KERÜL A vip csomag?

Névtelen terv-4

Habár a csomag rengeteg értéket,tudást add át -amiből utána pénzt tudsz csinálni- nevetségesen alacsony a csatlakozási díj.

Szeretnénk minnél több emberrel együtt dolgozni ,ezért úgy gondoltuk hogy ezen a csomagon nem szeretnénk pénzt keresni. A csatlakozási díj 14 napra 1999Ft áfával együtt . Ez napi kb 60 forintra jön ki. Ha gondolkozol,rájössz hogy 60 forintért nem kapsz semmit. 1999 Forintból pedig a munkatársainkat fizetjük -azonban biztosak vagyunk benne hogy szolgáltatásunk elnyeri tetszésedett ,és kíváncsi leszel a további csomagunkra is.

Mit jelent az hogy 100% Pénz vissza f. Garancia?

TIPPSZAKERTO GARANCIA

Most kockázatmentesen ,nyugodt szívvel próbálhatod ki a TENISZ csomagunkat. Csatlakozz-fizesd ki azt a nevetsége csatlakozási díjat -tedd letétbe! Ha időközben úgy gondolod hogy ez nem neked való-VIP KLUB felületén jelzed nekünk,és mi visszafizetjük neked a csatlakozási díjat. Így gyakorlatilag INGYEN tesztelsz minket.

MIÉRT HINNÉK NEKTEK?

“⇓ 10 ÉV Tapasztalat-rutin-profi csapat⇓”:

5/5

2020.Január 29. Telegram csatornánk,egy tag üzenete: " Tenisz tippek nagyon jók! Tegnap 10.000Ft-ból - 35.119Ft!

Pár online szelvény:

+5 ok,amiért velünk jársz legjobban:

1.KOMPLEX CSAPAT

Meggyőződésünk, hogy komplex csapatunk a leghatékonyabb fegyver a fogadóirodákkal elleni harcban. VIP tagjainknak küldött valamennyi tipp és elemzés mögött többek közt nem egy professzionális fogadó személy, továbbá oddsok kiértékelését, valamint azok "fair value" értékének megállapítását végző két specialista, egy sor hosszútávon közreműködő és tapasztalatokkal rendelkező fogadó fél, több sikeres labdarúgó játékos, két elemző személy, valamint egy asszisztens hölgy áll. Bizonyos további, csapatunkon belüli posztokról - belső politikánkból eredőleg - itt sajnos nem beszélhetünk. De bizonyos lehetsz, hogy VIP tippjeink aprólékos elemzésen esnek át, és hogy sikerességük minél magasabb legyen, több "helyénvaló" szakemberrel és egyénnel működünk együtt!

4.ALAPOS ELEMZÉS

Sikeres fogadásokra nyújtott tippjeink egyik alapvető építőköve kétségtelenül minden egyes mérkőzés és az azokkal kapcsolatos dolgok alapos elemzése. Egy többórás alapos elemzés nélkül jelenlegi sikerességünk csak egy álom maradna. A korrekt elemzés - véleményünk szerint - teljes mértékben elengedhetetlen bármilyen sporteseményre megtett fogadás előtt (amennyiben azt valaki valóban komolyan gondolja, és az árfolyamos fogadásokra nem mint egy hazárdjátékra tekint, ami pontosan csak a pénzt csalja ki a pénztárcájából).

2.INFORMÁCIÓ

Manapság a hosszútávon magas sikerességű fogadások megtétele elképzelhetetlen a lehető legpontosabb adatok, legtöbbször háttérinfók nélkül (amelyeket egy "egyszerű" fogadó nem képes megszerezni). Mi, kapcsolatainknak köszönhetően, az ilyen jellegű információk javarészét képesek vagyunk beszerezni.

3.KAPCSOLATOK

Nem hiába mondják, hogy bármilyen kapcsolat jó valamire. Mi hisszük, hogy fogadások esetén ez duplán érvényes. Ezért, a VIP tippek elkészítése során nagyon gyakran ki is használjuk fogadó tevékenységgel foglalkozó csapatunk eddigi működése folyamán kiépített értékes kapcsolatok széles skáláját.

5.KNOW-HOW

Meggyőződésünk, hogy a fogadások - csapatunk tagjai által képviselt - know-how értéke eléggé magas szintű. Itt most nemcsak a "fogadói érzékről" beszélünk, hanem a már eddig átélt sémákról és módszerekről is, amelyeket VIP tippjeinken keresztül továbbadunk klienseink felé.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

A csomagot,illetve a tippeket a VIP KLUB felületén éred el. VIP KLUB felületét a menük között találod. VIP KLUB hozzáféréshez jelszó illetve felhasználónév szükséges,amit megrendelés után küldünk az email-címedre!

A tagsági díjat kizárólag bankkártyával tudod fizetni. 

Igen! A VIP KLUB felületén hozzáférsz a tananyagjainkhoz ,amiket leginkább kezdő sportfogadóknak készítettünk. Azokat pikk -pakk elolvasod ,és akár pár nap alatt profi fogadó válik belőled.

Ez leginkább tipptől függ. Azonban tippjeinket 1-2 órával mindig mérkőzés kezdés előtt publikáljuk!

IGEN! 14 napig  100% Pénz vissza fizetés GARANCIÁT vállalunk VIP csomagjainkra! Csatlakozz be , próbálj ki minket! Ha időközben megváltozik a véleményed ,csak jelezd és visszafizetjük! 

Az esetek 90% -ban igen ,viszont mindenképp tanácsoljuk előfizetőinknek az ONLINE fogadó iroda választását! 

Sikeres fizetés után gyakorlatilag AZONNAL megkapod a hozzáférést a csomagodhoz! A jelszódat és felhasználóneved email-ben küldjük!

DIAMOND TENISZ MEGRENDELÉSE:

Csak bankkártyás fizetés! Sikeres megrendelés után azonnal küldjük a hozzáférést a VIP KLUB felülethez email -ben!

Siess! CSAK EDDIG TUDSZ CSATLAKOZNI:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

1.Lépés: Töltsd ki teljesen az űrlapot!

2.Lépés: Fizesd ki bankkártyával!

3.Lépés: Sikeres fizetés után azonnal küldjük a hozzáférést emailben!

Ehezz mind hozzáférsz most azonnal:

 • NAPONTA AKÁR 10DB TENISZ TIPP
 • KOMBINÁLT SZELVÉNYEK,ÉLŐ TIPPEK
 • MAGAS SZORZÓK ,MAGAS TALÁLATI ARÁNY
 • TÖBB MINT 5 DARAB TENISZ STRATÉGIA
 • HOZZÁFÉRÉS A VIP KLUB FELÜLETHEZ (ÚJ)
 • HOZZÁFÉRÉS AZ EGYÉNI TIPPEKHEZ (ÚJ)
 • OKTATÓ VIDEÓK,TANANYAGOK
 • TELEGRAM HOZZÁFÉRÉS ,SEGÍTSÉG 0-24H

100% Azonnali pénz vissza fizetés garancia!

TIPPSZAKERTO GARANCIA

Bármi kérdés? segitseg@tippszakerto.hu

Gyere és szállj be közénk! Legyél híres arról ,mennyi pénzt keresel sportfogadással! Én várlak sok szeretettel! 🙂