Oldal kiválasztása

fitnessorokos

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a csomag árát 
3. KÉSZ VAGY, emailben küldjük a számlát – a  CSOMAGHOZ pedig azonnal hozzáférsz.

MIKET KAPSZ, HA MOST MEGRENDELED A CSOMAGOT?

  • Fitness csomag teljes hozzáférés
  • 100% Pénzvissza fizetés Garancia
  • Hozzáférsz a 2# BÓNUSZHOZ-is
  • Belépést kapsz az új 1M60 nap csomagunkba is
  • Megkapod a "Tippmix titok" című digitális könyvünket
  • + Extra Ajándék: Oktató videó

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Tippszakerto elkötelezett híve az úttörő digitális eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a sportfogadást, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

A bankkártyás fizetés rendszerünkről a OTP Simple gondoskodik ,Magyarország legnagyobb bankkártyás fizetés rendszere,ezért is 100% biztonságos. 

További információ: https://simplepay.hu/vasarloknak

Természetesen igen! Megrendelés után ,maximum 10 percen belül érkezik az email postafiókodba a számla.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.