Oldal kiválasztása

fixtips

Újdonság:

fixpngoldal

EXKLUZÍV FIX LABDARÚGÁS TIPPEK!
-GIGANTIKUS TŰZES SZORZÓKKAL!

🔥NYERJ FORINTOKBÓL SZÁZEZRET-NAPONTA!🔥

Készen állsz arra, hogy aprópénzből százezreket hazavigyél? Fixtips csoportunkban naponta minimum 1db magas szorzós (10-70x) labdarúgás tippre fogadunk,aminek akár 70% találati aránya is lehet-ennek köszönhetően aprópénzből (Akár 200 Ft-ból) is tízezreket vihetsz haza!

Készülj fel a profi,és magas szorzós labdarúgás tippekre, aminek köszönhetően akár 200 forintból is tízezreket vihetsz haza!

🔥NINCS MESE, ITT ÉS MOST TELJESÍTETTÜK MINDEN SPORTFOGADÓ ÁLMÁT!🔥

GIGANTIKUS szorzók ,amikkel napi több tízezer forintot is hazavihetsz ,mindössze napi pár száz forintból...

Nincs sok kezdőtőkéd? Napi 1-2 kávé árából akarsz keresni napi akár tízezreket? Akkor itt a helyed,a Fixtips csoportunkban! Félidő/Végeredmény - Pontos végeredmény tippek ,akár 70% találati aránnyal!

MIT KELL TUDNI RÓLA?

  • Egy hónapban 30 db magas giga-szorzós futball tipp
  • Gondosan válogatott ,3-4 órán keresztül elemzett ,statisztikailag alátámasztott sportfogadás tippek,professzionális tippmesterektől!
  • 100%-ban ONLINE és PAPÍRON is megjátszható tippek
  • Labdarúgás,Jégkorong,Kosárlabda,Tenisz tippek
  • Csoport hozzáférés,szakmai segítség

A FIXTIPS tippjeink komoly fejfájást okoz a fogadóirodáknak!

HOGY NÉZZ KI GYAKORLATBAN?

Minden nap ,1db gigantikus magas szorzós labdarúgás tippet adunk csoporttagjainknak. A tippjeink eredő oddsza 10-70x közzé esik! Neked csak annyi a dolgod, hogy a napi kávéd árából megjátszd!

FIXTIPS-tippjeinknek köszönhetően akár havi több százezert is kereshetsz ,komolyabb befektetés nélkül: hísz ahhoz hogy elkezdj komoly pénzt keresni nap-mint nap már napi pár száz forint is elég!

Akár havi is nyerhetsz...

BÍZD RÁNK a TELJES MUNKÁT ,te csak dőlj hátra ,és élvezd hogy dolgozunk helyetted! Te neked csak meg kell fogadnod tippjeinket,ami kevesebb mint 5 percet vesz igénybe.

TIPPARCHÍVUM:

MIÉRT HINNÉK NEKTEK?

100% Pénzvissza fizetés GARANCIA

Szomorú vevő nálunk egy kanyit sem fizet!

nálunk nincs szégyenfal. Nem fogjuk darts-szal dobálni a fotódat, ha visszakéred a tagdíjat. Próbáljuk ígéreteinkhez hűen, a maximumot nyújtani neked, de ha más lesz a véleményed tagságközben, akkor ne fogd vissza magad! A vásárlásodtól 14 napig, bármikor, első szóravisszafizetjük a  csoport árát ha mégsem tetszik. Szomorú vevőtől nem fogadunk el pénzt!

“⇓Tapasztalat-rutin-profi csapat⇓”:

5/5

Balázs vagyok, a Tippszakerto  vezetője. Büszke vagyok rá, hogy Magyarországon elsőként kezdtünk el egy olyan minőségi szolgáltatást nyújtani,ezen a piacon, amellyel az előfizetők valós és kézzel fogható profitot tudnak elérni, akár hosszú távon is. Több mint 3 év mentor tapasztalattal,és 12 év  külföldi / belföldi sportfogadás tapasztalattal ,kimerem jelenteni hogy a mi szolgáltatásunk a legprofibb Magyarországon. Bárki is olvassa ezt ,szeretettel és  megannyi tudással ,várlak téged prémium csoportjainkban,ahol végre elérheted a célod.

0 %
GARANCIA
0 +
aktív tag

A lehetetlen csak addig létezik, amíg valaki meg nem csinálja. És itt megcsináltuk!

-Kösz az őszinteséget. Azt javaslom, hogy fizess elő a(z) FixTips tagságra. Előfizetésedért cserébe hozzáférsz a magas szorzós tippjeinkhez,illetve hozzánk is.. mindennap kapsz profi tippeket+ kapsz egy könyvet,plusz eléred bármelyik célodat….Nézz körül,Több mint 1 millió forintnyi tananyagot, értéket, kapcsolatot fogsz itt találni. Ha a hónap végén nem mutat +-ot a számlád, csak szólj és: azonnal visszaküldjük neked a befizetett díjat. Ha még ebben is bizonytalan vagy, akkor kösz szépen, hogy megfontoltad a  FixTips csoportot, de akkor ez nem Neked való. 

-Tudtad ,hogy a sikeres emberek döntőképesek? Szerinted hány sikeres ,és gazdag ember lenne: ha nem vágtak volna bele abba,amitől sikeresek lettek? Próbáld ki, vagy sikeresebb leszel ,vagy maradsz az aki eddig is voltál.De ha nem próbálod meg,sosem fogod tudni…

 Nagyszerű! Ez már egy jó pont ,hogy szeretnél neki vágni.Ahogy az előbb is írtam ,a sikeres emberek döntőképesek. Na de tudtad,hogy gyakorlatilag napi 5 perc elengedő arra,hogy nyereséges sportfogadó légy? De igen!  A Fixtips csoporton BELÜL,lehetséges! Nem hiába írjuk rengeteg helyen ,hogy időt spórolunk meg neked. a TELJES MUNKÁT bízd ránk,te csak dőlj hátra ,és élvezd hogy dolgozunk helyetted! Te neked csak meg kell fogadnod tippjeinket,ami kevesebb mint 5 percet vesz igénybe.

 A gond itt adódik. Sajnos az FIXTIPS tagság férőhelyei folyamatosan fogynak. Hihetetlen ,de pár nap alatt gyakorlatilag elfogyott a férőhelyek 80%-a! Így azt ajánlom ,siess MERT: A végén lekésel.

A legnagyobb sikereibe szinte senki nem avatja be a nagyközönséget. Itt a kivétel, de ez nagyon LIMITÁLT!

MEGRENDELÉS

Hogyan tudod megrendelni? Egyszerűen tedd be kosárba a számodra megfelelő FixTips tagságot ,és rendeld meg banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel! (Megrendelés után azonnal hozzáférsz tippjeinkhez! )

(Örökös hozzáféréssel soha többet nem kell fizetned ,és örökké hozzáférsz tippjeinkhez!)

Találkozzunk a csoportban!