Oldal kiválasztása

2019 Újdonsága:

Nyerj naponta tízezreket,havonta milliókat-mindössze napi pár száz forint befektetéssel...💸

🔥⚡FIXTIPS-EXTRA! GIGA SZORZÓK-95% NYERÉSI ESÉLY🔥⚡

5/5

Mi ez?

Napi pár száz forintból tízezreket vihetsz haza. A FixTips Extra csoportban mindennap hozunk neked (2db !!) giga szorzós (30-150x) futball (foci) tippeket -amiknek 60-95% a nyerési esélyünk-ennek köszönhetően aprópénzből nyerhetsz tízezreket naponta!

KÉSZÜLJ FEL,HOGY MILLIÓKAT VISZEL HAZA HAVONTA-NAPI 1 KÁVÉ ÁRÁBÓL!

1 M Ft
Havi Nyeremény
0
Előfizető
0 Év
Tapasztalat
0 %
Garancia
Miben másabb mint a sima FixTips csoportunk?

FixTips Extra csoportunkban napi 1 db giga szorzós tipp helyett,naponta 2db tippet hozunk. A nap második tippje mindig nagyobb nyerési esély -ezért is ennyire rendkívüli ez a csoport. Ezen kívül emeltünk a szorzókon is ,ugyanis itt minimum 30x szorzós tippet hozunk -és maximum 150. Magasabb a találati arány is ,illetve 2db bónusszal is kedveskedünk : -)

Mit kell tudni róla?

Nincs sok kezdőtőkéd? Napi 1-2 kávé árából akarsz keresni napi akár tízezreket? Akkor itt a helyed,a Fixtips csoportunkban! Félidő/Végeredmény - Pontos végeredmény tippek ,akár 75% találati aránnyal!

  • Csoport hozzáférés ,szakmai segítség
  • Tippek hozzáférése Facebookon
  • 100% Garancia
  • 100%-ban ONLINE és PAPÍRON is megjátszható tippek
  • Mindennap 2db (!) giga szorzós tipp
  • Gondosan válogatott ,3-4 órán keresztül elemzett ,statisztikailag alátámasztott sportfogadás tippek,professzionális tippmesterektől!
Hogyan nézz ki a gyakorlatban?

Sikeres megrendelés után,tippjeinkhez gyakorlatilag azonnal hozzáférsz. Tippjeink legkésőbb dél-ig kikerülnek a facebookos csoportba. Minden nap 2db gigantikus szorzós futball tippet adunk (30-150x) ,neked csak annyi lesz a dolgod -hogy megfogad őket napi pár száz forinttal,este pedig felvedd a pénzt. Ez napi 5 percet fog igénybe venni! Ezenkívül egy jó közösség tagja leszel,akik imádnak pénzt csinálni sportfogadással. Még talán el-lesel egy-két milliomos sportfogadó-tól egy két stratégiát -és teljesen megváltozik az életed. ( jó irányba) 

🔥FIXTIPS-tippjeinknek köszönhetően akár havi több százezert is kereshetsz ,komolyabb befektetés nélkül: hísz ahhoz hogy elkezdj komoly pénzt keresni nap-mint nap már napi pár száz forint is elég!🔥

BÍZD RÁNK a TELJES MUNKÁT ,te csak dőlj hátra ,és élvezd hogy dolgozunk helyetted! Te neked csak meg kell fogadnod tippjeinket,ami kevesebb mint 5 percet vesz igénybe.

Mennyibe kerül?

-tippjeinkhez hozzáférsz napi 133 forintért.-ez kb egy napi kávé ára-amit 5 percen belül elfogyasztasz. itt 133 forintért kapsz egy giga szorzós tippet -amivel rengeteg pénzt vihetsz haza ,egy jó fej közösség tagja leszel + korlátlan hozzáférést kapsz egy csoporthoz -ahol beszélgetünk ,sztorizgatunk miközben jön a pénz 🙂

Van garancia bármire?
garancia-ikon-1

IGEN! 100% Azonnali pénz vissza fizetés garanciát vállalok tippjeimre. Nem szeretném ha csalódott lennél,vagy azon kellene gondolkodnod hogy kipróbáld-vagy sem. Kockázatmentesen-nyugodt szívvel próbálhatod ki -ugyanis ha nem válik be,csak jelezd felém és én visszafizetem neked azonnal a csatlakozási díjat! Így gyakorlatilag ingyen tesztelsz!

Tipparchívum:
Ajándékok,Bónuszok:

Ha most csatlakozol ,ezeket mind ajándékba kapod ! 🙂

BÓNUSZ 1 .

Értéke: 3.999Ft

ddia

Teljes hozzáférést kapsz a DiamondTenisz csoportunkhoz,ahol naponta 2-3db 80-90% nyerő tenisz tippet hozunk neked.A csoport eredeti ára 30 napra 3999 forint -azonban ha FixTips extra tag vagy-neked ingyenes!

BÓNUSZ 2 .

Értéke: 1.999Ft

kkkk

Teljesen ingyen hozzáférsz legújabb könyvemhez,ami segít eligazodni a sportfogadás életben. Rengeteg hasznos tanács,stratégia -ami bevált,és könnyen alkalmazható! FixTips Extra tagként ingyenes!

A lehetetlen csak addig létezik, amíg valaki meg nem csinálja. És itt megcsináltuk!

-Kösz az őszinteséget. Azt javaslom, hogy fizess elő a(z) FixTips Extra tagságra. Előfizetésedért cserébe hozzáférsz a magas szorzós tippjeinkhez,illetve hozzánk is.. mindennap kapsz profi tippeket+ kapsz egy könyvet,plusz eléred bármelyik célodat….Nézz körül,Több mint 1 millió forintnyi tananyagot, értéket, kapcsolatot fogsz itt találni. Ha a hónap végén nem mutat +-ot a számlád, csak szólj és: azonnal visszaküldjük neked a befizetett díjat. Ha még ebben is bizonytalan vagy, akkor kösz szépen, hogy megfontoltad a  FixTips csoportot, de akkor ez nem Neked való. 

-Tudtad ,hogy a sikeres emberek döntőképesek? Szerinted hány sikeres ,és gazdag ember lenne: ha nem vágtak volna bele abba,amitől sikeresek lettek? Próbáld ki, vagy sikeresebb leszel ,vagy maradsz az aki eddig is voltál.De ha nem próbálod meg,sosem fogod tudni…

 Nagyszerű! Ez már egy jó pont ,hogy szeretnél neki vágni.Ahogy az előbb is írtam ,a sikeres emberek döntőképesek. Na de tudtad,hogy gyakorlatilag napi 5 perc elengedő arra,hogy nyereséges sportfogadó légy? De igen!  A Fixtips csoporton BELÜL,lehetséges! Nem hiába írjuk rengeteg helyen ,hogy időt spórolunk meg neked. a TELJES MUNKÁT bízd ránk,te csak dőlj hátra ,és élvezd hogy dolgozunk helyetted! Te neked csak meg kell fogadnod tippjeinket,ami kevesebb mint 5 percet vesz igénybe.

 A gond itt adódik. Sajnos az FIXTIPS Extra  tagság férőhelyei folyamatosan fogynak. Hihetetlen ,de pár nap alatt gyakorlatilag elfogyott a férőhelyek 80%-a! Így azt ajánlom ,siess MERT: A végén lekésel.

A legnagyobb sikereibe szinte senki nem avatja be a nagyközönséget. Itt a kivétel, de ez nagyon LIMITÁLT!

Megrendelés:

Giga szorzós tippjeinkhez a belépés hihetetlen,de csak napi 33 forint-azaz 1 hónapra 3999Ft.Azonban lehetőséged van korlátlan előfizetést azaz örökös hozzáférést vásárolni,ami hihetetlenül jó ajánlat.

1.lépés: kérlek tedd be csomagba a választott előfizetést,és rendeld meg banki utalással vagy bankkártyás fizetéssel!

Következő lépés: sikeres megrendelés után bekerülsz egy csoportba,ahol azonnal hozzáférsz a tippekhez! 🙂

Találkozzunk a csoportban!