Oldal kiválasztása

gondolkodnomkell

Köszi hogy kattintottál!

Szóval bizonytalan vagy,vagy épp gondolkodsz rajta???

Nektek dolgoztam ki a

"EZEN MÉG GONDOLKODNOM KELL" CSOMAGOT:

2.RÉSZLETBEN FIZETÉS:

Két részletben kell fizetned,az első részletnél megkapod a hozzáférést,használhatod ezeket 14 napig,és utána ha nem tetszik,visszaadjuk az első részlet árát:

100% Pénzvissza fizetés GARANCIA

Szomorú vevő nálunk egy kanyit sem fizet!

nálunk nincs szégyenfal. Nem fogjuk darts-szal dobálni a fotódat, ha visszakéred a tagdíjat. Próbáljuk ígéreteinkhez hűen, a maximumot nyújtani neked, de ha más lesz a véleményed tagságközben, akkor ne fogd vissza magad! A vásárlásodtól 30 napig, bármikor, első szóravisszafizetjük a  csoport árát ha mégsem tetszik. Szomorú vevőtől nem fogadunk el pénzt!

Ezért mondtam,hogy ezen még gondolkodnom kell GARANCIA ,mert úgy tudsz rajta gondolkodni hogy a döntést már meghoztad,de figyi ha most kilépsz elveszíted a Oktató Videó ajándékot,ami magában 15.000Ft-ér! erről teljesen lecsúszol..GARANTÁLTAN. De ha most megrendeled..de ha most kéred,és csak az első részletet fizeted be,már a tied ez a oktató videó ,amit megtarthatsz ,és ha hazamész ás azt mondja a feleséged vagy férjed "áhh,hülye döntés volt" mond vissza azonnal.." írsz nekünk,visszafizetjük,visszakapod a pénzedet,és barátokként válunk el.

EXTRÉM,UGYE? AKKOR VÁRUNK:

Csak töltsd ki az űrlapot,és rendeld meg!

Teendőid:

1. Töltsd ki a baloldali űrlapot
2. Fizesd ki bankkártyával a csomag árát 
3. KÉSZ VAGY, emailben küldjük a számlát – a  CSOMAGHOZ pedig azonnal hozzáférsz.

Figyelem! Banki utalás esetén a tagdíj összegét ide várjuk,megrendelés után azonnal:

FIGYELEM! Banki utalás adatok: OTP Bank Nyrt. bankszámlaszám: 11773085-00453680 kedvezményezett neve: Ifj Kunu Krisztián Közleménybe: név+email cím

Igen, kizárólag bankkártyás fizetés van. A Tippszakerto elkötelezett híve az úttörő digitális eszközök, fizetési módszerek alkalmazásának, ezért kizárólag bankkártyás fizetést biztosít kedves vásárlóinak. A bankkártyás fizetés gyors, kényelmes és nyomon követhető, éppen ezért egyre elterjedtebb itthon is (külföldön pedig népszerűbb bármi másnál).

Manapság már minden céges és magán bankszámla mellé adnak évi 2-3 e Ft-os díjért bankkártyát, amivel lehet online vásárolni, szóval ha komolyan gondolod a sportfogadást, akkor az nem lehet akadály, hogy nincs bankkártyád.

A bankkártyás fizetés rendszerünkről a OTP Simple gondoskodik ,Magyarország legnagyobb bankkártyás fizetés rendszere,ezért is 100% biztonságos. 

További információ: https://simplepay.hu/vasarloknak

Természetesen igen! Megrendelés után ,maximum 10 percen belül érkezik az email postafiókodba a számla.

Segítség bankkártyás fizetéshez:

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év.

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.