Oldal kiválasztása

MINDEN KÉRDÉSED MEGVÁLSZOLTAM:

A Tippszakerto.hu egy Tippmesterekből álló “online csapat” akik évek óta passzív jövedelemként  tekintenek a sportfogadásra. Minden tippmester minimum 5 év sportfogadás tapasztalattal rendelkezik,de van aki 20 éve űzi a fogadást. Magyarországon elsőként mi vállalunk tippjeinkre 100% Pénz vissza fizetés garanciát ,és mi vagyunk az elsők -akik nem csak tippeket adnak hanem tudásanyagot is -ami profi fogadóvá avanzsál téged! Sikereink kulcsát 6 szóban lehet elmondani: Komplex csapat,Tapasztalat,Kapcsolatok,Információk hiteles forrásból ,Tudatosság,Kapcsolatok. Mi fogunk segíteni , százezreket de akár milliókat keresni sportfogadással! 🙂

Sportfogadás tippjeinket VIP KLUBUNKON belül publikáljuk. A VIP KLUB-ba itt a weboldalon tudsz majd belentkezni-sikeres előfizetés után pedig azonnal megkapod a bejelentkezési adatokat.

Természtesen IGEN! Számunkra fontos,hogy olyanokkal is tudjuk dolgozni ,akiknek abszolút nincs tapasztalatuk sportfogadás területén. VIP KLUB-on belül kapsz 50db + tudásanyagot,illetve oktató videókat amik segítenek elindulni a profi fogadás felé! 

IGEN! 14 napig  100% Pénz vissza fizetés GARANCIÁT vállalunk VIP csomagjainkra! Csatlakozz be , próbálj ki minket! Ha időközben megváltozik a véleményed ,csak jelezd és visszafizetjük! 

A milyen/ és mennyi nagyon sokat füg a választott csomagtól,viszont garantálom hogy meg leszel velük elégedve! Leginkább Labdarúgás,Kosárlabda,Tenisz,Kézilabda,Vizilabda,Darts tippekre számíthatsz! 

Az esetek 90% -ban igen ,viszont mindenképp tanácsoljuk előfizetőinknek az ONLINE fogadó iroda választását! 

Sikeres fizetés után gyakorlatilag AZONNAL megkapod a hozzáférést a csomagodhoz! A jelszódat és felhasználóneved email-ben küldjük!

Kizárólag bankkártyával tudsz fizetni online. A biztonságos fizetést az OTP Simplepay biztosítja,ami Magyarországon a legelterjetebb és legbiztonságosabb!

Bármi kérdés? segitseg@tippszakerto.hu