Oldal kiválasztása

MAGYARORSZÁG ELSŐ ONLINE SPORTFOGADÁS KONFERENCIÁJA! 2020

2020.Február 23. Vasárnap 18:00 -21:00

A sportfogadók 98% veszteséges-maximum deficites! Itt az idő,hogy kézbe vedd az irányítást -és végre elkezdj komoly pénzt keresni sportfogadással! Ez a konferencia ebben segít neked! Vedd megy az online jegyed most :

Ne húzd tovább az időt: építsd fel a saját sportfogadói karriered, hogy szabad és anyagilag független életed legyen

kétség kívül: A sportfogadás "aranykorát" éled. Jelenleg MOST elérhetők olyan lehetőségek -amikkel kitudod alakítani a stabil jövedelmedű sportfogadás karriered. Élő fogadás - rendkívüli befizetési lehetőségek -hihetetlen mennyiségű arany információk -rengeteg fogadásiroda-rengeteg fogadási lehetőségek-és megannyi olyan technikai dolog-ami pár évvel ezelőtt nem volt elérhető! Itt az ideje lépned,és felvenni a rítmust. Mi -ezen a konferencián ebben tudunk segíteni!

Ha most nem lépsz, behozhatatlan hátrányba kerülsz!

A Konferencia tematikája:

1.) A Sportfogadás szilárd alapjai

18:00-tól 18:25 -ig

Online fogadás-vagy papír alapú ? Élő fogadás -vagy hagyományos fogadás? Mire figyelj kezdőként? Mi a legegyenesebb út ,és mire lesz szükséged a sikeres karrier beindításához? Mi a top 10 törvény a sportfogadásban? stb stb... Ebben a blokkban ,ezeket beszéljük át részletesen!

2.) Professzionális mély tippelemzés

18:30-tól 19:00 -ig

Honnan szerzel meg aranyat érő információkat a mérkőzésről? Mire kell figyelni tipp elemzés előtt? Hol informálódj? Mik befolyásolják a mérkőzéseket ? Milyen ligákra / bajnokságokra fogadj? Mi a legjobb fogadás típus? stb stb! Ebben a blokkban,ezeket beszéljük át részletesen!

3.) Leggyakoribb hibák amiket elfogadsz sportfogadóként

19:05-tól 19:30 -ig

Mik azok a impulzus hibák ,amik miatt eddig veszteséges voltál -és hogyan tudod végre ezeket elfelejteni? Összeszedtünk olyan hibákat-amiket a legtöbb sportfogadó elkövet karriere során! Ebben a blokban ezt beszéljük át részletesen!

4.) Bankroll Menedzsment és tőke meghatározása

19:30-tól 20:00 -ig

Hogy- és mitől leszel hosszútávon nyereséges? Hogyan kell gondolkozni ? Mennyi tétet tegyél fel? Milyen sikeres stratégiát alkalmazz ? Hogyan haladj ? Ebben a blokban ezeket a fontos információkat beszéljük át részletesen!

5.) Kérdezz-Felelek

20:00-tól 20:10 -ig

Ebben a blokkban 10 percen keresztül lehetőséged lesz tőlünk kérdezni ,ha valami esetlegesen nem volt számodra érhető -vagy ha csak bármi hozzászólásod van a témával kapcsolatosan!

6.) A siker titkai -avagy hogyan kezd tehát a karriered?

20:10-tól 20:45 -ig

Majdnem a konferencia végéhez értünk ,és birtokodban van mindaz -amitől sikeres lehet a sportfogadás karriered. Ebben a blokkban tehát még összesítjük a tanultakat ,és részletesebben átbeszéljük.

7.) Összefoglaló -Zárás.

20:45-tól 21:00 -ig

Ez az utolsó blokk. Ebben a 15 percben mégegyszer átbeszéljük ,átkérdezzük az ügyfeleket hogy érthető volt -e a sportfogadás témája -majd zárásként átadunk egy "Sikeres Sportfogadó" oklevelet 🙂

Mikor való neked a konferencia?

Abszólút Kezdő sportfogadó vagy,és szeretnéd elindítani a karriered

Érdekel a sportfogadás -de még sosem sportfogadtál? Akkor mindenképp itt a helyed !

Közepes kezdő sportfogadó vagy,és szeretnél végre pénzt keresni sportfogadással.

Már aktív fogadó vagy,de a tippjeid általában veszít? Akkor mindenképp itt a helyed!

Haladó sportfogadó vagy,de szeretnél tanulni / fejlődni / tanácsokat kapni

Szoktál nyerni-de úgy érzed van még mit tanulnod? Akkor mindenképp itt a helyed!2

Rólunk mondták:

Bónusz+ Garancia

Kérd a teljes nap videófelvételét limitált ideig 65% kedvezménnyel - mindössze 1.999 Ft-ért

Nem könnyű az előadásokra koncentrálni, ha közben még jegyzetelned is kell. Főleg ha végig olyan stratégiákról és tippekről van szó, amikre egytől-egyig szükséged lesz. Hogy semmiről se maradj le, van egy szuper ajánlatunk: egy mozizás áráért örökre a tiéd lesz az összes videófelvétel a konferenciáról -amit akármikor visszanézhetsz!! (Csak pipáld ki, és élj a lehetőséggel, mert ilyen áron soha, senki nem fog még egyszer hozzájutni a videófelvételekhez! Az eredeti ára: 5.890 Ft lenne)

Miben változik meg az életed,és miben segít a konferencia?

Gyakori Kérdések

Vásárlás