Oldal kiválasztása

konferencia2020

MAGYARORSZÁG ELSŐ ONLINE SPORTFOGADÁS KONFERENCIÁJA! 2020

2020.Február 23.Vasárnap 18:00-21:00-ig

A sportfogadók 98% veszteséges-maximum deficites! Itt az idő,hogy kézbe vedd az irányítást -és végre elkezdj komoly pénzt keresni sportfogadással! Ez a konferencia ebben segít neked! Vedd megy az online jegyed most :

Ne húzd tovább az időt: építsd fel a saját sportfogadói karriered , hogy szabad és anyagilag független életed legyen!

kétség kívül: A sportfogadás "aranykorát" éled. Jelenleg MOST elérhetők olyan lehetőségek -amikkel kitudod alakítani a stabil jövedelmedű sportfogadás karriered. Élő fogadás - rendkívüli befizetési lehetőségek -hihetetlen mennyiségű arany információk -rengeteg fogadásiroda-rengeteg fogadási lehetőségek-és megannyi olyan technikai dolog-ami pár évvel ezelőtt nem volt elérhető! Itt az ideje lépned,és felvenni a rítmust. Mi -ezen a konferencián ebben tudunk segíteni!

MINDÖSSZE ENNYI IDŐD VAN JEGYET VENNI ERRE A KONFERENCIÁRA:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A KONFERENCIA TEMATIKÁJA

#1 A SPORTFOGADÁS SZILÁRD ALAPJAI

18:00-18:25

Online fogadás-vagy papír alapú ? Élő fogadás -vagy hagyományos fogadás? Mire figyelj kezdőként? Mi a legegyenesebb út ,és mire lesz szükséged a sikeres karrier beindításához? Mi a top 10 törvény a sportfogadásban? stb stb... Ebben a blokkban ,ezeket beszéljük át részletesen!

#2 PROFESSZIONÁLIS MÉLY TIPP ELEMZÉS

18:30-19:00

Honnan szerzel meg aranyat érő információkat a mérkőzésről? Mire kell figyelni tipp elemzés előtt? Hol informálódj? Mik befolyásolják a mérkőzéseket ? Milyen ligákra / bajnokságokra fogadj? Mi a legjobb fogadás típus? stb stb! Ebben a blokkban,ezeket beszéljük át részletesen!

#3 LEGGYAKORIBB SPORTFOGADÁS HIBÁK

19:05-19:30

Mik azok a impulzus hibák ,amik miatt eddig veszteséges voltál -és hogyan tudod végre ezeket elfelejteni? Összeszedtünk olyan hibákat-amiket a legtöbb sportfogadó elkövet karriere során! Ebben a blokban ezt beszéljük át részletesen!

#4 BANKROLL MENEDZSMENT ÉS TŐKE

19:30-20:00

Hogy- és mitől leszel hosszútávon nyereséges? Hogyan kell gondolkozni ? Mennyi tétet tegyél fel? Milyen sikeres stratégiát alkalmazz ? Hogyan haladj ? Ebben a blokban ezeket a fontos információkat beszéljük át részletesen!

#5 KÉRDEZZ-FELELEK

20:00-20:10

Ebben a blokkban 10 percen keresztül lehetőséged lesz tőlünk kérdezni ,ha valami esetlegesen nem volt számodra érhető -vagy ha csak bármi hozzászólásod van a témával kapcsolatosan!

#6 A SIKER TITKA-AVAGY HOGYAN KEZD TEHÁT

20:10-20:45

Majdnem a konferencia végéhez értünk ,és birtokodban van mindaz -amitől sikeres lehet a sportfogadás karriered. Ebben a blokkban tehát még összesítjük a tanultakat ,és részletesebben átbeszéljük.

#7 ÖSSZEFOGLALÓ -ZÁRÁS

20:45-21:00

Ez az utolsó blokk. Ebben a 15 percben mégegyszer átbeszéljük ,átkérdezzük az ügyfeleket hogy érthető volt -e a sportfogadás témája -majd zárásként átadunk egy "Sikeres Sportfogadó" oklevelet 🙂

MIKOR VALÓ NEKED A KONFERENCIA?

HA ABSZÓLÚT KEZDŐ SPORTFOGADÓ VAGY

Abszolút kezdő vagy? Sosem sportfogadtál? Még azt sem tudod,hogyan tölts ki egy szelvényt? Akkor itt a helyed a 2020-as ONLINE KONFERENCIÁN!

HA KÖZEPES KEZDŐ SPORTFOGADÓ VAGY

Már aktív fogadó vagy,de a tippjeid általában veszít? Néha-néha megtalál a szerencse,de hosszútávon veszteséges vagy? Akkor mindenképp itt a helyed!

HA HALADÓ SPORTFOGADÓ VAGY

Szoktál már nyerni? Sőőt ,még nyereséges is vagy-de szeretnél tanulni-és felvenni a ritmust? Ebben az esetben is mindenképp itt a helyed !

GYAKORI KÉRDÉSEK:

A konferencia egy élő előadás lesz ,amit online tudsz majd nézni a számitógépedről / vagy telefonodról. Sikeres fizetés után mindenről tájékoztatunk téged email-ben.

A konferencia olyan tudást add át neked ,amiről garantálom hogy nem szeretnél lemaradni. A pénz ellensége te sem vagy,főleg ha azt szabadon/ boldogan tudod megteremteni. A Konferenciára viszont csak most – Vasárnap hajnalig lehet jelentkezni. Ha most nem cselekszel-sajnos lekésel róla. Vedd megy a jegyedet ,ha nem tetszik úgyis visszafizetjük.

Abszolút! Hiszen ezt a konferenciát neked / nektek készítettük ! Ha kezdő vagy-akkor lesz a legjobb sikerélményed! 

A konferencia belépőt online tudod megvásárolni biztonságos OTP SIMPLEPAY bankkártyás fizetéssel ,vagy banki átutalással.

A konferencia közben ,illetve a kérdezz -felelek blokk-ig visszatudod kérni a konferencia belépő árát. Ezt szimplán tudod jelezni ott ,vagy írsz nekünk egy email-t a segitseg@tippszakerto.hu email címre. A visszautalás 24 órán belül megtörténik.

A konferencia belépőára mindössze 6999Ft. Ezért cserébe viszont olyan tudást kapsz,amitől garantálom hogy az első hónap alatt 50x visszaszerzed a belépőárát. 

MIÉRT ÉRDEMES "ELJÖNNÖD"?

Először is természetesen azért,mert 2020 as évedet szabadabban-gazdagabban-boldogabban fogod élni. Hogy miért? Mert végre lesz egy passzív jövedelmed-ami akkor is jön-amikor épp alszol!

 • Végre tudni fogod, hogy mire érdemes fogadni, és mire nem szabad, mert csak bukhatsz rajta.
 • Tudni fogod, mik azok az alapelvek, amik elengedhetetlenek a nyereséges sportfogadáshoz.
 • Azon kevesek közé kerülhetsz, akik hosszú távon is nyereségesek tudnak lenni a sportfogadásban.
 • Nem azokra fogsz tippelni, amire a nagy tömeg, pont ezért leszel sikeres.
 • Meg fogod érteni a különféle rizikófaktorokat.
 • Helyén fogod tudni kezelni a nyeréseid és vesztéseid egyaránt.
 • Tudni fogod, hogy mennyi pénzt érdemes feltenned egy-egy tippre.
 • Élvezni fogod, hogy egy logikusan átgondolt rendszer pénzt termel számodra.
 • A barátaid tőled fognak tanácsot kérni, hogy mire fogadjanak.
 • ÉS MERT RENGETEG PÉNZT FOGSZ KERESNI KONFERENCIA UTÁN!!!

MIÉRT ÉRDEMES RÁNK HALLGATNOD?

1.KOMPLEX CSAPAT

Meggyőződésünk, hogy komplex csapatunk a leghatékonyabb fegyver a fogadóirodákkal elleni harcban. VIP tagjainknak küldött valamennyi tipp és elemzés mögött többek közt nem egy professzionális fogadó személy, továbbá oddsok kiértékelését, valamint azok "fair value" értékének megállapítását végző két specialista, egy sor hosszútávon közreműködő és tapasztalatokkal rendelkező fogadó fél, több sikeres labdarúgó játékos, két elemző személy, valamint egy asszisztens hölgy áll. Bizonyos további, csapatunkon belüli posztokról - belső politikánkból eredőleg - itt sajnos nem beszélhetünk. De bizonyos lehetsz, hogy VIP tippjeink aprólékos elemzésen esnek át, és hogy sikerességük minél magasabb legyen, több "helyénvaló" szakemberrel és egyénnel működünk együtt!

4.ALAPOS ELEMZÉS

Sikeres fogadásokra nyújtott tippjeink egyik alapvető építőköve kétségtelenül minden egyes mérkőzés és az azokkal kapcsolatos dolgok alapos elemzése. Egy többórás alapos elemzés nélkül jelenlegi sikerességünk csak egy álom maradna. A korrekt elemzés - véleményünk szerint - teljes mértékben elengedhetetlen bármilyen sporteseményre megtett fogadás előtt (amennyiben azt valaki valóban komolyan gondolja, és az árfolyamos fogadásokra nem mint egy hazárdjátékra tekint, ami pontosan csak a pénzt csalja ki a pénztárcájából).

2.INFORMÁCIÓ

Manapság a hosszútávon magas sikerességű fogadások megtétele elképzelhetetlen a lehető legpontosabb adatok, legtöbbször háttérinfók nélkül (amelyeket egy "egyszerű" fogadó nem képes megszerezni). Mi, kapcsolatainknak köszönhetően, az ilyen jellegű információk javarészét képesek vagyunk beszerezni.

3.KAPCSOLATOK

Nem hiába mondják, hogy bármilyen kapcsolat jó valamire. Mi hisszük, hogy fogadások esetén ez duplán érvényes. Ezért, a VIP tippek elkészítése során nagyon gyakran ki is használjuk fogadó tevékenységgel foglalkozó csapatunk eddigi működése folyamán kiépített értékes kapcsolatok széles skáláját.

5.KNOW-HOW

Meggyőződésünk, hogy a fogadások - csapatunk tagjai által képviselt - know-how értéke eléggé magas szintű. Itt most nemcsak a "fogadói érzékről" beszélünk, hanem a már eddig átélt sémákról és módszerekről is, amelyeket VIP tippjeinken keresztül továbbadunk klienseink felé.

MOST MÁR ÉRTED,HOGY MILYEN CSAPATTÓL FOGSZ TANULNI?

MILYEN AJÁNDÉKOKAT KAPSZ MOST?

AJÁNDÉK 1

AJANDEKWEB

Munka füzet a konferencia mellé.

ÉRTÉKE: 2,999Ft

AJÁNDÉK 2

Hozzáférés a VIP KLUB felüelthez + FixTips csomag korlátlan ideig!

ÉRTÉKE: 19,999Ft

KÉRD A VIDEÓFELVÉTELT A KONFERENCIÁRÓL!

Nem könnyű az előadásokra koncentrálni, ha közben még jegyzetelned is kell. Főleg ha végig olyan stratégiákról és tippekről van szó, amikre egytől-egyig szükséged lesz. Hogy semmiről se maradj le, van egy szuper ajánlatunk: egy mozizás áráért örökre a tiéd lesz az összes videófelvétel a konferenciáról -amit akármikor visszanézhetsz!! (Csak pipáld ki, és élj a lehetőséggel, mert ilyen áron soha, senki nem fog még egyszer hozzájutni a videófelvételekhez! Az eredeti ára: 5.890 Ft lenne)

RÓLUNK MONDTÁK:

TE NEM KOCKÁZTATSZ! 100% PÉNZ VISSZA FIZETÉS GARANCIA!

Ha valamiért úgy érzed, hogy mégsem neked szól ez a nap, akkor a kérdezz-felelek lehetőségig meggondolhatod magad. Ha élni akarsz ezzel a lehetőséggel, keresd hoszteszeinket, akik készséggel segítenek neked abban, hogy visszakapd a belépőjegyed árát. De ha végighallgatod az előadásokat, és alkalmazod a bemutatott stratégiákat a saját sportfogadás karriered elindításában, akkor garantáljuk, hogy a belépőd ára hamarosan sokszorosan meg fog térülni.

MIBEN VÁLTOZIK MEG AZ ÉLETED?

 • Végre tudni fogod, hogy mire érdemes fogadni, és mire nem szabad, mert csak bukhatsz rajta.
 • Tudni fogod, mik azok az alapelvek, amik elengedhetetlenek a nyereséges sportfogadáshoz.
 • Azon kevesek közé kerülhetsz, akik hosszú távon is nyereségesek tudnak lenni a sportfogadásban.
 • Helyén fogod tudni kezelni a nyeréseid és vesztéseid egyaránt.

KONFERENCIA JEGY VÁSÁRLÁS:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

1.lépés: töltsd ki az űrlapot!

2.lépés: Kész is vagy! Email-ben küldjük az információkat! 🙂

100% Pénz vissza fizetés garancia -kockázat mentesen!

 • Végre tudni fogod, hogy mire érdemes fogadni, és mire nem szabad, mert csak bukhatsz rajta.
 • Tudni fogod, mik azok az alapelvek, amik elengedhetetlenek a nyereséges sportfogadáshoz.
 • Azon kevesek közé kerülhetsz, akik hosszú távon is nyereségesek tudnak lenni a sportfogadásban.
 • Nem azokra fogsz tippelni, amire a nagy tömeg, pont ezért leszel sikeres.
 • Meg fogod érteni a különféle rizikófaktorokat.
 • Helyén fogod tudni kezelni a nyeréseid és vesztéseid egyaránt.
 • Tudni fogod, hogy mennyi pénzt érdemes feltenned egy-egy tippre.
 • Élvezni fogod, hogy egy logikusan átgondolt rendszer pénzt termel számodra.
 • A barátaid tőled fognak tanácsot kérni, hogy mire fogadjanak.
 • ÉS MERT RENGETEG PÉNZT FOGSZ KERESNI KONFERENCIA UTÁN!!!

A konferencia egy élő előadás lesz ,amit online tudsz majd nézni a számitógépedről / vagy telefonodról. Sikeres fizetés után mindenről tájékoztatunk téged email-ben.

A konferencia olyan tudást add át neked ,amiről garantálom hogy nem szeretnél lemaradni. A pénz ellensége te sem vagy,főleg ha azt szabadon/ boldogan tudod megteremteni. A Konferenciára viszont csak most – Vasárnap hajnalig lehet jelentkezni. Ha most nem cselekszel-sajnos lekésel róla. Vedd megy a jegyedet ,ha nem tetszik úgyis visszafizetjük.

Abszolút! Hiszen ezt a konferenciát neked / nektek készítettük ! Ha kezdő vagy-akkor lesz a legjobb sikerélményed! 

A konferencia belépőt online tudod megvásárolni biztonságos OTP SIMPLEPAY bankkártyás fizetéssel ,vagy banki átutalással.

A konferencia közben ,illetve a kérdezz -felelek blokk-ig visszatudod kérni a konferencia belépő árát. Ezt szimplán tudod jelezni ott ,vagy írsz nekünk egy email-t a segitseg@tippszakerto.hu email címre. A visszautalás 24 órán belül megtörténik.

A konferencia belépőára mindössze 6999Ft. Ezért cserébe viszont olyan tudást kapsz,amitől garantálom hogy az első hónap alatt 50x visszaszerzed a belépőárát. 

Te készen állsz?:-) akkor várunk!