Oldal kiválasztása

Hello [MM_Member_Data name=’firstName’] 🙂 👋 

Itt tudod megszüntetni az előfizetésed. Mégmielőtt megszüntetnéd az előfizetésed -kérlek válaszolj néhány egyszerű kérdésre nekünk,hogy a következő tagoknak mégjobb szolgáltatást tudjunk adni.

Mi a tippszakerto.hu nál próbálunk a legjobbra törekedni. Sajnos most valószínűleg búcsúznunk kell tőled ,de az eddigi itt töltött idődet köszönjük. Ha követtél minket ,és minden tippünket a leírt séma szerint tetted 100% biztos vagyok benne hogy nyereséges vagy. Lehetséges,hogy a giga szorzós tippjeink miatt mondod le az előfizetésed ,de szeretnélek tájékoztatni hogy dolgozunk rajta-és hamarosan elindul a pénznyomda.

Elsőnek is add meg kérlek az email címed:

1.Kérlek írd meg nekünk,mi a legfőbb ok ,ami miatt lemondod az előfizetésed?

100% Biztos vagyok benne,hogy tudunk megoldás találni a problémádra. Nem szerentélek lebeszélni ,ha leszeretnéd mondani -csak haladj tovább ,és töröld a tagságot. De szeretném ha jól döntenél. Írj tippmestereknek telegrammon keresztül,beszélgessetek. Bármikor lemondhatod az előfizetést. Várj még egy kicsit,adj nekünk esélyt. Hidd el,nem fogod megbánni!

2.Használtad tippjeinket? Olvastad tudásanyagjainkat? IGEN/NEM -válaszolj

3.Nyertél már tippjeinkkel? Tanultál valami tőlünk? Szerinted megéri a napi 133 forintot vagy sem?

Az előfizetésed bármikor lemondhatod. Ha követed a tippjeinket-akkor tuti hogy nyerésre állsz. Biztos hogy leszeretnéd mondani? Utána 1 évig nem fogsz tudni csatlakozni,és azonnal megveszük tőled a tagságot.