Oldal kiválasztása

Köszönjük a megrendelésed!✅

A fizetés sikeres volt. Kérjük hogy ellenőrizd az email cimed , mert a sikeres fizetésről szóló levélben kapod meg az informciókat. (Hol kapod meg a tippeket ,stb)

Amennyiben nem találod a levelet ,kérjük irj nekünk a negyzoldektars@gmail.com email cimre.

Azonban valami még van számodra! Kérjük olvasd át ,ha komolyan gondolod a sportfogadást:

Dolgozzunk együtt , keress passzív jövedelmet sportfogadással,és engedd hogy a személyes tanácsadóid legyünk! 🤑

Dolgozzunk együtt online! Tekints komoly jövedelemként a sportfogadásra és építsük meg a sportfogadás karriered az elejétől a végéig ,hogy te is komoly pénzt keress minden hónapban!

A 2 órás online meetingek során csak a te jövődről és a sportfogadás karrieredről fogunk beszélni ,és személyesen tanácsot adni! Béreld ki a tudásunkat! 🙂

ENGEDD HOGY A SZEMÉLYES TANÁCSADÓID LEGYÜNK! Sokáig gondolkoztunk ,és arra a döntésre jutottunk hogy készítünk egy online személyes / élő tanácsadó meetinget ,azoknak akiknek szükségük van a segítségünkre. Ez az online meeting / meeting-ek arról szólnának hogy miként és hogyan tudjuk befuttatni a sportfogadás karriered. 2 órán keresztül csak TE rólad beszélgetünk ,és megtervezzük a sikered útját!  Úgy gondoljuk ha komolyan érdekel téged a sportfogadás akkor elengedhetetlen egy cél / stratégia ami szerint tudsz haladni. Nos ,tetszik az ötlet? szeretnél híres lenni arról ,mennyi pénzt keresel sportfogadással?

Miben tudunk segíteni?

Te is tudod,hogy a sportfogadás – ha valaki szakszerűen csinálja már nem szerencsejáték! (Mint például a tőzsde! Ha valaki szakszerűen csinálja ,rengeteg pénzt keres vele!). Ugyanakkor te is tudod ,hogy bármennyire is jó dolog a sportfogadás , ha rosszul csinálod több kárt okoz mint hasznot. MI meg megtapasztaltuk ,és kitanultuk mik azok  módszerek / stratégiák amiktől 2020-ban sikeres sportfogadó lehetsz! Az elmúlt években több ezer ügyfelünknek segítettünk tudásanyagjainkkal elindulni. 

Engedd meg ,hogy  személyes tanácsadóid legyünk ,és béreld ki a tudásunkat!

Építsük fel együtt a jövedelmező sportfogadás karriered ,és legyél híres arról mennyi pénzt keresel sportfogadással!

Hogyan néz ki ez gyakorlatban?

Egy kis segítség, ha az eddigiek alapján nem lenne egyértelmű a döntés

1. Segítünk az elindulásban, és segítünk a(z) stratégiaalkotásban!

Évek óta hangsúlyozzuk, hogy megfelelő stratégia nélkül nincsenek megfelelő eredmények.

A meetingek során segítünk az elindulásban , megbeszéljük közösen a célokat és ennek megfelelően elkészítjük neked a megfelelő stratégiákat! Ne aggódj ,az elejétől kezdve a végéig az online meeting során mindenben segítünk ,így az sem gond ha sosem sport fogadtál még!

2. Gyakorlati tudást adunk!

Olyan tudást adunk át neked ,amivel saját magad ,egyedül segítség nélkül tudsz tovább haladni!

Profi sportfogadóként tudjuk ,hogy milyen kihívásokkal kell megküzdened ,és mikor milyen stratégia segíthet neked továbblépni  következő szintre! Ha velünk dolgozol, akkor nem sablonizált sportfogadás tippeket fogunk neked adni, hanem egy olyan sportfogadás rendszert építünk majd fel, ami kifejezetten a Te igényeidre  van szabva.

3.Felügyeljük a karriered haladását

A célok és a stratégia megléte szép dolog, de mit sem ér ha nem tartod magad a tervhez.

Mivel rendszeresek lesznek a megbeszéléseink (kéthetente vagy havonta), így nem csak a tervezésben, hanem a menedzselésben is be tudunk majd segíteni.

Ha kell támogatunk, ha kell számonkérünk. Ha kell problémát oldunk meg, ha kell akkor pedig együtt ötletelünk. Bármire is lesz szükséged, mi ott leszünk.

Tippszakerto.hu számokban

0 +
Ügyfél
0 +
Év tapasztalat
0 %
Garancia

Ezt kapod tehát ha velünk dolgozol:

 • Milliókat érő tudás

Olyan tudást adunk át neked ebben az intenzív 2 órában ,ami már csak nem milliókat ér! Hiszen elég egyszer meg tanulnod ,és életed végéig tudod alkalmazni. Hidd el , ne

 • Komplett útiterv

Garantálom hogy az elejétől a végéig ott leszünk veled,és addig nem engedjük el a kezed ameddig nincs kész a komplett útiterv! Kész munka nélkül nem engedünk ell! 

 • 2 órás Online megbeszéléseket ,akár heti szinten

A tanácsadást online tartjuk majd, Zoom-on keresztül. Így nem kell feleslegesen utazgatnod kéthetente-havonta (ezzel is időt spórolsz), ráadásul megbeszéléseket igény esetén rögzíteni is tudjuk, így azokat bármikor visszanézheted majd.

Ráadásul a megbeszéléseket fixen beütemezzük, így nem lesz lehetőséged a “lógásra”. 

 • Boldogabb -szabadabb-gazdagabb jövő

Garantálom ha végeztünk a munkával ,egy boldogabb-szabadabb-gazdagabb jövőd lesz. Egyszerűen csak azért ,mert rájössz hogy milyen nagy lehetőség ez a sportfogadás ,és munka nélkül fogsz tudni sok pénzt keresni. Ennek köszönhetően sokkal boldogabb-gazdagabb-szabadabb leszel!

 • Teljes hozzáférés a VIP KLUB felülethet

Természetesen ha úgy döntesz hogy velünk dolgozol ,megkapod az (összes csomagunk) tippjét ,és természetesen hozzáférsz a rengeteg tudásanyaghoz! Fogsz találkozni giga szorzós tippekkel ,foci tippekkel ,tenisz tippekkel , külföldi tippmesterek tippjeivel! Ez a csomag önmagában megér 50.000Ft +-t ,de te ezt ingyen megkapod.

Vagy imádod,vagy visszakapod a pénzed!

100% Pénz vissza fizetés garanciát vállalok!

A konzultációra 100%-os elégedettségi és pénzvisszafizetési garancia érvényes (a konzultáció napján az első 30 percben belül jelezheted, ha inkább meggondolod magad. Vagy imádod a konzultációt, vagy visszakapod a pénzedet – a Tippszakerto.hu -val senki sem járhat rosszul!)

Megrendelés

Havi tanácsadás

Havonta 1x2 órás online meeting / tanácsadás
14.999 Ft Havonta
 • Havonta 2 órás online tanácsadás
 • 2 Munkanapon belüli válasz ,email-ekre
 • Hozzáférés a teljes VIP KLUB felülethez
 • SMS értesítések a foglalásról
 • 100% Pénz vissza f. garancia

Kétheti tanácsadás

Kéthetente 1x2 órás online meeting / tanácsadás
23.999 Ft Havonta
 • Havonta 4 órás online tanácsadás
 • 2 Munkanapon belüli válasz ,email-ekre
 • Hozzáférés a teljes VIP KLUB felülethez
 • SMS értesítések a foglalásról
 • 100% Pénz vissza f. garancia
LEGNÉPSZERŰBB!

Heti tanácsadás

HETENTE 1x2 órás online meeting / tanácsadás
34.999 Ft Havonta
 • Havonta 4 órás online tanácsadás
 • Azonnali válasz adás email-ekben
 • Hozzáférés a teljes VIP KLUB felülethez
 • SMS értesítések a foglalásról
 • 100% Pénz vissza f. garancia

Gyakori kérdések

Maradt még kérdésed? Itt megtalálod a választ!

Nincs, akár 1 hónapos együttműködésekben is benne vagyunk. Habár ha befizetsz elsőnek ,az után automatikusan vonjuk ,de ezt bármikor letudod mondani.  

Minden esetben online, Google MEET-en keresztül szoktuk a konzultációkat lebonyolítani. Neked nem lesz más dolgod, mint telefonról vagy számítógépről becsatlakozni a megadott időpontban, mi minden mást elintézünk.

Nagyon egyszerűen , bankkártyával tudsz fizetni. Amennyiben más módon szeretnél fizetni ,kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a : negyzoldektars@gmail.com email címen!