2020.10.16 FH: 18:45

Labdarúgás, Magyarország

Kisvárda – Ferencvárosi TC

Tipp: Döntetlen vagy Ferencváros

Szorzó: 1,22

Indoklás: A Ferencváros az utóbbi 4 egymás elleni mérkőzését megnyerte a Kisvárda ellen és legutóbbi 18 mérkőzésén nem veszített mérkőzést sem. Nehéz játszani a Ferencváros ellen és a mai nap sem lesz egyszerű a Kisvárda csapatának. A tippem azért ez, mert a Ferencváros 4 nap múlva a Barcelona ellenfog játszani és lehet tartalékosabb kerettel kezdenek majd.

Labdarúgás, Írország

Dundalk – Bohemians Dublin

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt – igen

Szorzó: 1,75

Indoklás: Az Ír bajnokság 2. és 3. helyét foglalja el a két csapat. A Dundalk hazai pályán a győzelemért fog játszani, viszont az ellenfél csapatának is kell a pont , hogy a listavezető Shamrock ne húzzon el. Az egymás elleni mérkőzéseket figyelembe véve a tipp megállja a helyét, és valószínű, hogy a mai nap folyamán is megfogja.

Labdarúgás, Franciaország

Dijon – Rennes

Tipp: 1,0 gól felett

Szorzó: 1,28

Indoklás: A 7. Fordulót várjuk, a Dijon a 20. azaz az utolsó helyet foglalja el a tabellán, míg a Rennes meglepően az első helyet foglalja el. A Rennestől várok egy igazán támadó játékot ami, valószínűleg a Dijont bele kényszeríti a hibába. Utána már csak 1 gólt várunk ami 90 perc alatt szinte biztos hogy bekövetkezik.

Mindenkinek sok sikert kívánok!

Ákos Tippmester