2020.10.17

Labdarúgás, Anglia

Everton – Liverpool

Tipp: Everton összesített gólok 0,5 felett

Szorzó: 1,3

Indoklás: Az Everton meglepően jól kezdte most a szezont, míg a Liverpool egy kicsit nehézkesebben küzdött meg a feladatokkal. A mai napon az Everton gólvágója Calvert-Lewin Dominic is pályára fog lépni aki most a 2. helyet foglalja el a góllövő listán 6 góllal. A hazai pálya előnye szinte biztos hogy ad 1 gólt az Everton részére az idei rúgott gólos átlagával ami meccsenként 3.

Labdarúgás, Olaszország

Napoli – Atalanta

Tipp: Összesített gólok 2,5 felett

Szorzó: 1,44

Indoklás: Az Atalanta az idei szezonba is tartja eddig a tavalyi eredményüket, 3 mérkőzés alatt 13 lőtt gólnál tartanak. A tavalyi szezonban 38 mérkőzés alatt 98 gólt vágtak az ellenfeleiknek. Valószínűsíthetem , hogy ezen a mérkőzésen minimum a 3 gól megadatik.

Labdarúgás, Anglia

Brentford – Coventry

Tipp: Brentford

Szorzó: 1,57

Indoklás: A Brentford hazai pályán fogadja a Leauge one-ból frissen feljutó Coventry csapatát. A tavalyi szezonban mind a ketten jól teljesítettek, és lehet egy kicsit meglepik majd a hazai csapatot,  de a hazai pálya előnye a Brentfordnak fog kedvezni. Ráadásul a vendég csapat dolgát egy kicsit megnehezíti az a sok hiányzó játékos akik nem léphetnek ma pályára.

Sok sikert mindenkinek!

Ákos Tippmester