2020.11.04 FH: 21:00

Labdarúgás , Bajnokok Ligája csoportkör

Sevilla – Kransodar

Tipp: Sevilla

Szorzó: 1,20

Indoklás: A Kransodar ellen hazai pályán játszhat a Sevilla csapata a mai nap folyamán akik a csoportkörben még nem kaptak gólt. Erős védelemmel néznek szembe az oroszok akik viszont már 5 kapott gólnál tartanak az elmúlt két mérkőzés után. A hazai pálya és az erős védekezés a Sevilla csapatának fog kedvezni ma este és egy sima fölényes győzelmet várok.

Chelsea – Rennes

Tipp: Chelsea

Szorzó: 1,28

Indoklás: Nincs egymás elleni mérkőzése a két csapatnak, így érdekes mérkőzésnek nézünk elébe. A Reness nem túl sok sikerrel néz neki ennek a mérkőzésnek, a Sevilla ellen alig volt kapuralövése , a Kransodar ellen 1:1 es döntetlent játszottak. A hírek alapján sok hiányzó lesz a Rennes csapatában így a Chelsea-nak kötelesző lesz a 3 pont megszerzésea a mai nap folyamán hazai pályán.

Barcelona – Dinamo Kijev

Tipp: mérkőzés gólok 2 felett

Szorzó: 1.25

Indoklás:A Dinamo Kijevben nagyon sok hiányzó játékos lesz a ma este folyamán így az amúgy is nagyon erős Barcelona ellen nehéz dolguk lesz. A Barcelona a győzelemre fog hajtani, viszont a vendég csapat meg legalább pontot szeretne gyűjteni , a Ferencváros elleni pont hullajtás miatt. Gól záporos mérkőzésre számítok.

Sok sikert mindenkinek!

Ákos Tippmester!