Oldal kiválasztása

Eleged van a vesztes tippekből?

Itt az idő,hogy végre kivedd a részed a sportfogadásból! 🙂 Csatlakozz be hozzánk,válj profi fogadóvá-és vigyél haza tíz-száz ezer forintokat ,de akár milliókat-egy hobbival!

0 %
Garancia
0 +
VIP Előfizető
0 +
Év tapasztalat
0
Tanácsadó iroda

Mire számíthatsz VIP tagként?

Ezekhez mind azonnal hozzáférsz -bármely csomagunk megvásárlásakkor:

Sportfogadás tippek

170412

VIP KLUB felületén hozzáférsz mindennapi sportfogadás tippjeinkhez! Tippjeink gondos elemzés -és statisztika megfigyelés után kerülnek publikálásra! Tippmestereink 70%+ feletti találati arányt biztosítanak!

Sportfogadás Stratégiák

marketing-strategy

VIP KLUB felületén hozzáférsz titkos stratégiáinkhoz! Többek között feltárjuk neked az 1millió 60 nap alatt ,SBJ formula, és egyéb magán stratégiáinkat! Ezenkívül persze megkapod az alap stratégiákat is!

Sportfogadás Tananyagok

library

VIP KLUB felületén hozzáférsz több mint 50db sportfogadás tudásanyagunkhoz! Ezek segítenek,hogy végre tudatos,és hosszútávon nyerséges sportfogadó legyél! Itt a helyed,ha végre profi akarsz lenni!

Kérdezz-Felek lehetőség

teamwork

VIP KLUB felületén hozzáférsz Telegram csatornánkhoz is,ahol bármit kérdezhet tippmestereinktől. Ha épp egy kérdésed van egy tippek kapcsolatosan ,vagy csak szimplán érdekel valami ,itt tudod feltenni!

Sportfogadás Oktató videók

clapperboard

VIP KLUB felületén hozzáférsz oktató videóinkhoz,amiket azért készítünk hogy könnyebben menjen a tanulás. Fontos információkról beszélünk mint pl Hogyan hat az időjárás a mérkőzésre?

Miben rejlik sikerünk varázsa?

Ezért is garantáljuk neked a sikeres együttműködést :

1.KOMPLEX CSAPAT

Meggyőződésünk, hogy komplex csapatunk a leghatékonyabb fegyver a fogadóirodákkal elleni harcban. VIP tagjainknak küldött valamennyi tipp és elemzés mögött többek közt nem egy professzionális fogadó személy, továbbá oddsok kiértékelését, valamint azok "fair value" értékének megállapítását végző két specialista, egy sor hosszútávon közreműködő és tapasztalatokkal rendelkező fogadó fél, több sikeres labdarúgó játékos, két elemző személy, valamint egy asszisztens hölgy áll. Bizonyos további, csapatunkon belüli posztokról - belső politikánkból eredőleg - itt sajnos nem beszélhetünk. De bizonyos lehetsz, hogy VIP tippjeink aprólékos elemzésen esnek át, és hogy sikerességük minél magasabb legyen, több "helyénvaló" szakemberrel és egyénnel működünk együtt!

4.ALAPOS ELEMZÉS

Sikeres fogadásokra nyújtott tippjeink egyik alapvető építőköve kétségtelenül minden egyes mérkőzés és az azokkal kapcsolatos dolgok alapos elemzése. Egy többórás alapos elemzés nélkül jelenlegi sikerességünk csak egy álom maradna. A korrekt elemzés - véleményünk szerint - teljes mértékben elengedhetetlen bármilyen sporteseményre megtett fogadás előtt (amennyiben azt valaki valóban komolyan gondolja, és az árfolyamos fogadásokra nem mint egy hazárdjátékra tekint, ami pontosan csak a pénzt csalja ki a pénztárcájából).

2.INFORMÁCIÓ

Manapság a hosszútávon magas sikerességű fogadások megtétele elképzelhetetlen a lehető legpontosabb adatok, legtöbbször háttérinfók nélkül (amelyeket egy "egyszerű" fogadó nem képes megszerezni). Mi, kapcsolatainknak köszönhetően, az ilyen jellegű információk javarészét képesek vagyunk beszerezni.

3.KAPCSOLATOK

Nem hiába mondják, hogy bármilyen kapcsolat jó valamire. Mi hisszük, hogy fogadások esetén ez duplán érvényes. Ezért, a VIP tippek elkészítése során nagyon gyakran ki is használjuk fogadó tevékenységgel foglalkozó csapatunk eddigi működése folyamán kiépített értékes kapcsolatok széles skáláját.

5.KNOW-HOW

Meggyőződésünk, hogy a fogadások - csapatunk tagjai által képviselt - know-how értéke eléggé magas szintű. Itt most nemcsak a "fogadói érzékről" beszélünk, hanem a már eddig átélt sémákról és módszerekről is, amelyeket VIP tippjeinken keresztül továbbadunk klienseink felé.

Visszajelzések- eredmények:

Tekintsd meg tagjaink/ ügyfeleink visszajelzéseit.

Pár FixTips online szelvén:

483.781 Forint kifizetve! 👀⬇️

Németh Zoltán
Németh ZoltánÜgyfél / GOTOWIN/
Read More
Elsőnek kétségeim voltak ,aztán végül rávettem magam,és becsatalkoztam! Hát egyáltalán nem bántam meg! Jók a tippek ,lehet velük nyerni! Én például múlthéten 5.000 Ft-ból csináltam 33.000 forintot! Köszönöm tippszakértők!!!

Nos? Beszálsz ,és learatod 1 évi fizetésed 1 hónap alatt?

Akkor várunk! 🙂