Oldal kiválasztása

CSAK MA 50% KEDVEZMÉNNYEL!

Ennyi ideig tudsz csatlakozni még ,utána soha többet nem lesz elérhető:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Benne vagy egy
10 millió forintos 💰
kihívásba karácsonyig? Akkor gyere,érjük el együtt:

Egyesítettük csoportjainkat ,hogy elérjük egy hatalmas cél-t karácsonyig! Ez nem más ,mint a TRIPLA XXL csoportunk ahol 10.000.000 forint a cél-mindössze 5.000 forint befektetéssel.Csatlakozz most,és válj milliomossá a sportfogadás segítségével.

MI AZ A TRIPLA XXL BÉRLET?

A TRIPLA XXL bérlet amolyan " ALL-IN-ONE" -tehát minden egyben csomag. TRIPLA XXL bérlettel az összes meglévő csoportunkba belépést kapsz,jelentősen alacsonyabb áron mint eredetileg -MOST örökös hozzáféréssel, tehát egyszer kell kifizetned a tagság árát -utána örökké hozzáférsz! EZ az utolsó csomagunk ,ezután nem fogsz tudni többet vásárolni tőlünk!

Hozzáférést kapsz:

 • Belépőjegyet kapsz az EXPO 50 csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az 1M60 nap alatt csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az 1 Milliós coaching csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az új 99% Webinár V.I.P csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az új ZCODE V.I.P csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az új Gotowin ! V.I.P csoportunkba
 • Belépőjegyet kapsz az új DIAMOND TENISZ csoportunkba

Mire számíthatsz a csoportokban?

 • Mindennap tippmesterek által elemzett sportfogadás tippek 90-99% találati aránnyal!
 • Hozzáférést kapsz több mint 50 darab sportfogadás tudásanyagunkhoz ,ami segít fejlődni
 • Elsőként értesülsz minden fontos sportfogadás hírről ,információról -Amire szükséged lesz sportfogadóként.
 • Szakmai segítséget kapsz a csoportokban ,bárhol is akadtál el.
 • Rengeteg nyerő stratégiát megkapsz ,többek közt olyat is amivel milliókat csináltunk rövid idő alatt.
 • 0-24H segítség a csoporttagoktól ,akik mindenben segítenek neked.
ÖRÖKÖS

+100% Pénzvissza f. Garancia

Szeretnél 60 nap alatt – 1.000.000 forintot -mindössze 10.000 forintból? Az 1M60 nap alatt csoportunkban olyan stratégiát állítottunk össze,aminek segítségével sikerülhet elérni ezt a cél-t! Egyéni Stratégia,csak itt a tipszakerto.hu-nál!

Készülj fel, ide nem kell súlyos tízezreket beruháznod, ebben a Prémium csoportban már akár 6 x 200 Forinttal is igen komoly összegeket lehet zsebre vágni egy teli találat esetén, hiszen a EXPO 50 Prémium csoportban minimum 50.00-as eredő szorzóra vadászunk naponta!
Egyenesen Spanyolországból hozzuk neked a tippeket a ZCODE csoportunkba- milliomos profi sportfogadoktól fogok neked hozni sportfogadás tippeket,akik havonta 16.108.608 forintot (+$57,531 Dollár) profitot GARANTÁLNAK.
DiamondTenisz csoportunkban kizárólag TENISZ tippeket hozunk az előfizetőinknek ,amivel a legjobb sikereket értük el tippadóként! A legmagasabb profitért válaszd a TeniszKirály csoportunkat,mert ebben vagyunk nagyon otthon!
Sikeres előfizetés után,gyakorlatilag azonnal hozzáférsz a FACEBOOKO-s csoportunkhoz,ahol hozzáférsz tippjeinkhez ,és stratégiáinkhoz 
Előfizetni nagyon egyszerűen,bármelyik sárga gombra kattintva tudsz. Könnyen fizethetsz banki átutalással- vagy biztonságos bankkártyás fizetéssel.
leden-vilagitasod-penzvisszafizetesi-garancia-01

Mindezt 100% Pénz vissza fizetés Garanciával- kockázatmentesen próbálod ki!

 • Csak nyersz,bárhogy is döntesz
 • Indoklás mentes vissza fizetés
 • Ha úgy érzed, hogy visszakéred a tagdíjat, csak küldj egy emailt, és már intézkedünk is!

MIÉRT LENNE HÜLYESÉG KIHAGYNI?

1. Nyakunkon az ünnepek. Mindenki tudja,hogy a December nagyon megterhelő. Itt egy nagy lehetőség ,amivel felejthetetlenné teszed az idei ünnepket.Csatlakozz be ,és nyerjünk együtt karácsonyig 10.000.000 Ft-t !

2. A csomagok összértéke meghaladja a(z) 50.000 Forintot! A TRIPLA XXL bérlet ára jóval alacsonyabb + most rendkívüli módon örökös hozzáféréssel tudod megvásárolni!

3. Több mint 1500 előfizető nem tévedhet! Próbáld ki a csoportjainkat -ha időközben meggondolod magad csak írsz nekünk és mi azonnal visszafizetjük a bérlet díját. CSAK AKKOR KOCKÁZTATSZ HA KIHAGYOD EZT AZ AJÁNLATOT!

4. Csak nézd ,mennyi pénzt nyernek tagjaink tippjeinkkel - és hogy mi a visszajelzéseik! Komolyan ,ezt akarod kihagyni ?? :

NÉZD MEG a visszajelzéseket a csoportjainkból:

65288813_353133498728789_5682505589628862464_n

MENNYIT NYERHETSZ VIP TAGKÉNT?

Mivel a TRIPLAXXL bérlettel az összes csoportunkhoz hozzáférsz -ezért amint belépsz rengeteg bevált milliós stratégia tárul eléd. Azt hogy melyik stratégiát kezded el,az csak rajtad múlik. Legutóbb a DiamondTenisz csoportunkban 3,5 millió forintot nyertünk 90 nap alatt. Akár ezt is elkezdheted! 🙂

KIKNEK AJÁNLJUK?

Kezdő / Haladó Sportfogadóknak

Ha te aktív sportfogadó vagy- de nem vagy eredményes-vagy nem vagy nyereséges akkor mindenképp a csoportjainkban a helyed!

Akik szeretnének sportfogadásból megélni

Ha szeretnél sportfogadásból megélni : kifizetni számláidat,kajád , és mellete szórakozni is akkor mindenképp itt a helyed köztünk!

Olyan személyeknek,akik szeretnének 90 nap alatt 3,5 millió forintot

Van bármi célod? Nyaralás -új autó- lakás? Ha igen,akkor csatlakozz mert ebben tudunk segíteni!

EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG...

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Amint a visszaszámláló lejár- onnantól kezdve ez a lehetőség elúszik.

troplaxx

Habár az össz csomagok értéke meghaladja az 50.000 forintot -addig csak a(z) TRIPLA XXL bérlet díja csak 2,999Ft (!!) kihagyhatatlan áron.

Egy ideig nem fogsz tőlünk tudni rendelni ,ezért tettük ilyen alacsonyra az árat. Szeretnénk ha kipróbálnád -és saját szemeddel látnád hogy mennyit nyerünk.

Döntsd helyesen ,mert egy sikeres ember döntőképes. Próbáld ki most a TRIPLA XXL bérletet kockázatmentesen,és nyerj rengeteg pénzt sportfogadóként!

MEGRENDELÉS

(Egyszerűen tedd kosárba a terméket,válassz fizetési módjaink közül -fizesd ki és azonnal hozzáférsz a csoportjainkhoz!)

(BOMBA AJÁNLAT-örökös hozzáféréssel! )

Mi gangolunk előre -ugye te nem akarsz kimaradni??