Oldal kiválasztása

Hogyan fogadj kézilabdára?
✍Olvasd végig,írd le magadnak ami fontos.A saját sikered érdekében! Ha pedig végigolvastad,írj egy köszi-t : csak hogy tudjam ,hogy szánsz időt ezekre is!

⭐Bár népszerűségét tekintve a kézilabda nem tartozik a világ élsportjai közé, a fogadók között meglehetősen népszerű piacnak számít a sportág. A közelgő világversenyekre való tekintettel megpróbáljuk picit jobban bemutatni a kézilabdára való fogadás rejtelmeit. Talán nincs mindenki tisztában azzal, hogy a kézilabda annak idején kültéri sportágként terjedt szét a világban, ám az igazi nagy fejlődés azután következett be, hogy indoor, azaz beltéri sportággá tudott válni. A játék egyre dinamikusabb, gyorsabb és látványosabb lett, a zárt csarnokok és arénák pedig a meccsek atmoszféráját is egy egészen más szintre emelték. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően mára a tv-közvetítések rendkívül magas színvonalon követik az eseményeket, ezen folyamatok összessége pedig azt eredményezte, hogy a sportfogadók körében is egyre népszerűbb sportnak számít a kézilabda (Magyarországon például a labdarúgás és a tenisz után a harmadik legkedveltebb a fogadók körében).

⭐kézilabda strukturálisan és csapatsportágként közelebb áll a kosárlabdához, mint a labdarúgáshoz, ez pedig fontos tény a sportfogadói megközelítés szempontjából. Kézilabdában egyszerűen képtelenség ráülni az eredményre, a játék tempója folyamatosan változik, a mérkőzést különböző sebességű periódusok alkotják és gyakorlatilag percek alatt megváltozhat a játék képe. A profi kézilabdában ezek a jelenségek természetesen ismertek a szakemberek és a játékosok előtt is, így a mérkőzés egészét tekintve ezen periódusok átvészelése vagy éppen a kulcspontok minél hatékonyabban történő kihasználása szerepel a célok között. Ha ezeket az alapvető – néhol banális – tényeket elfogadjuk és megértjük a kézilabdával kapcsolatban, akkor jobb eséllyel is 
—————————–
⭐Miket fogadhatunk kézilabdára?⭐

⚡Mérkőzésre való fogadás – 
Ki nyeri a meccset avagy klasszikus 1X2-es piac. A legtöbb bukinál már döntetlen nélkül is fogadhatunk győztesre (draw not bet vagy money line néven).

⚡Hendikep fogadás – 
A bukmékerek minden mérkőzésre megállapítanak hendikepes határokat, ami arra vonatkozik, hogy mekkora különbség várható a csapatok között. A hendikepeket mindig a gólok számára vonatkozó határokból kalkulálják ki.

⚡Gólszámra való fogadás – 
Hány találat születik a mérkőzésen összesen. A jobb helyeken már külön fogadhatunk a csapatok gólszámaira is.

⚡1. félidő fogadások –

A fenti opciók általában megtalálhatóak külön csak az első játékrészre vonatkozóan is. Speciális fogadások – Természeten nem a csak a sztenderd piacokra lehet ma már fogadni. A nyertes különbség (szerzett előny), a dupla eredmény, a csapat összesített, a legtöbb pontos félidő vagy éppen a játékos-speciális piacok is extra lehetőséget nyújtanak a fogadások megtételéhez. Akárcsak mondjuk az NFL-ben vagy a kosárlabdában, a kézilabdában is rengeteg statisztika segítheti a játékosokat. A csapatok formája mellett a játékosok egyéni mutatóiról is szerezhetünk információkat, a lövő és védési statisztikák, hatékonysági mutatók egész sora állhat a rendelkezésre.

⭐Hogyan fogadjuk a nagy torná(k)ra? ⭐

⚡Egy kéthetes nagy torna rendkívül kiszámíthatatlan eseményeket és mérkőzéseket hozhat, ezért egyáltalán nem számít könnyű terepnek a fogadók számára. Ugyanakkor ez ilyen versenyen a bukmékereknek sincs akkora előnyük, így ha nyomon követjük a mérkőzéseket, a csapathíreket, figyeljük a nyilatkozatokat és leszűrjük a csapatok motivációját, akkor bizony lehet keresnivalónk. Szintén a segítségünkre lehet, hogy a mérkőzések ideje alatt, azaz élőben is fogadhatunk. Ez a haladó fogadók számára egy remek esély, hiszen adott esetben – a fentebb is taglalt ciklikusság miatt – remek hendikep vagy gólos határokat tudunk megcsípni. Az élő fogadások megtételéhez segítséget nyújthat a saját szemünk, de a fogadóirodák mérkőzés előtt közölt line-jai is kiváló mankót biztosíthatnak.

Ha végig olvastad ,kérlek szólj hozzá ehhez a poszthoz! kérdezz sportfogadással kapcsolatosan ,és megprobálok rá érdemben válaszolni!