1 millió forint 60 nap alatt - aprópénzből

(egyedi sportfogadás tippjeinkkel és stratégiánkkal)

 • Megmutatjuk hogyan kereshetsz 1 millió forintot ,aprópénzből
 • Átadjuk a tökéletes stratégiát ,bevált receptet kapsz tőlünk
 • 100% segítséget,támogatást,odafigyelést ezzel kapcsolatban
 • 100% kockázatmentesen , pénz vissza fizetés garanciával
 • Professzionális sportfogadás tippek ,profiktól

Mind ezt napi egy kávé áráért.

Téged is érdekel? Akkor gyere,és vágj bele....

Nálam a jól működő bevált recept...

Kéred ezt , a

 • Könnyen érthető
 • Könnyen lemásolható
 • Többszőrösen bizonyítottan működő

Bevált módszert,ami segít elérni 1 millió forintot? Akkor gyere,és csatlakozz - mert garantálom hogy imádni fogod! Nincs kockázat,csak eredmények!

Ez most nem mese- habbal! ❌

Kovács Balázs
Kovács BalázsA tippszakerto.hu vezetője
Read More
Rengetegszer leteszteltük ,és mindig tökéletesen működött ez a jól bevált módszer. Lényegében ez a recept ,ez a bevált módszer ,és a profi tippmestereink- segítenek neked aprópénzből eljutni 1 millió forintig -legkésőbb 60 nap alatt. Ezt garantálom neked!

"2000Ft-ból 62.000Ft-t nyertem!"

1.000.000 Ft kiutalva:

"Tenisz tippek nagyon jók! "

Mit kapsz pontosan,ha előfizetsz...

csak itt elérhető!*

Az 1 Milliós: Recept,Stratégia

vvp-nap-2

Átadjuk neked azt a bevált módszert, leírást, stratégiát aminek köszönhetően te is elérheted az 1 millió forintot legkésőbb 60 nap alatt. Ezt a stratégiát mi fejlesztettük ,és sehol máshol nem fogod megtalálni.

csak itt elérhető!*

1 Milliós Sportfogadás tippek

football-icon-256-1281892144

VIP KLUB felületén hozzáférsz majd azokhoz a tippekhez ,amik szükségesek a stratégia hatékony müködéséhez. Ezeket a tippeket tippmestereink készítik neked, gondos és alapos elemzéssel.

Sportfogadás Tananyagok

library

VIP KLUB felületén hozzáférsz több mint 50db sportfogadás tudásanyagunkhoz! Ezek segítenek,hogy végre tudatos,és hosszútávon nyerséges sportfogadó legyél! Itt a helyed,ha végre profi akarsz lenni!

0-24 ÓRÁS!

Kérdezz-Felek lehetőség

teamwork

VIP KLUB felületén hozzáférsz Telegram csatornánkhoz is,ahol bármit kérdezhet tippmestereinktől. Ha épp egy kérdésed van egy tippek kapcsolatosan ,vagy csak szimplán érdekel valami ,itt tudod feltenni!

Sportfogadás Oktató videók

clapperboard

VIP KLUB felületén hozzáférsz oktató videóinkhoz,amiket azért készítünk hogy könnyebben menjen a tanulás. Fontos információkról beszélünk mint pl Hogyan hat az időjárás a mérkőzésre?

3 dolog,amit megfogsz köszönni:

Szabadabb leszel

Bizonyára te is tudod ,hogy a legfontosabb a nyugalom ,és a szabadság. Végre elérheted ,amire régóta vágytál: Nyugodtan ,szabadon életed le az életed. Nem fogsz azokon aggódni " beérek a munkahelyre?" vagy hogy " Mit szól a fönök ,ha..." nincsenek korlátok. Mivel Anyagilag elég jól megleszel ,élni fogod a szabad életed.

Boldogabb leszel

Végre elfelejted a mókuskereket ,és éled a biztonságos ,boldog,szabad életed. Azzal foglalkozol ,amit igazán szeretsz. Nem lesz stressz ,nem lesz aggódás. Szimplán boldogabb leszel,mert tudod hogy minden rendben.

Gazdagabb leszel

Havi 1 millió forint fizetés,nem rossz ugye? Ez az összeg bőven elég mindenre. Nem fogsz soha többet azon gondolkodni " Talán elégsz lesz a pénz? " . Szeretni fogod,hogy független vagy anyagilag. Szeretni fogod hogy megvehetsz valamit, anélkül hogy az árát néznéd. Akár még nyaralni is elmehetsz ,még kocsit is vehetsz!

Ráadásul bármikor “kiszállhatsz” Még aznap visszakapod a pénzed ha nem azt kapod mint amit ígérünk

100% Pénz vissza fizetés garancia

Jelentkezz 1 milliós csomagunkra ,és ha időközben nem azt kapod amit ígérünk ,vagy nem tetszik a szolgáltatás==> Csak jelezd hogy visszaszeretnéd kérni a pénzt ,és mi aznap amikor kéred visszafizetjük a program teljes díját. Nem kockáztatsz! (És barátok maradunk! )

ÍGY GYAKORLATILAG INGYEN TESZTELED!

Mennyibe kerül?

Tisztába vagyok vele,hogy elkérhetnék akár 100.000 forintot is egy ilyen szolgáltatásért -mert pár hét múlva a 10x jön vissza. 1 év múlva pedig a 100x.

De tisztába vagyok azzal is,hogy a kezdő fogadók többsége nem tud egy ilyen nagy összeget kifizetni egy programra. Hiszen értelme se lenne: A stratégiához elég 10.000 forint-de a csomag 100.000 Forint? Nem ésszerű. Hiszen a két összeg nem fér össze. Ezért sokáig gondolkoztam ,és úgy döntöttem hogy ezt a csomagot oda adom neked gyakorlatiag "napi 1 kávé áráért".Ez napi 333 forint,azaz 9,990Ft 1 hónapra.

IGEN-tudom. ez nevetséges. De szeretnék veled dolgozni,és tudom hogy sikeres együttműködés után további stratégiáimra is kíváncsi leszel. Utána majd tudunk beszélni milliókról -hiszen már te neked is könnyen kifizethető lesz. Üzlettársak leszünk,és befektetők. Vedd úgy hogy ez egy nagyon szíves ajánlat NEKED-TŐLEM

 • Fizetés kizárólag megbeszélés után, utalással.
 • A tagdíjról áfá-s számlát fogsz kapni
 • Fizetés után azonnal megbeszéljük a részleteket.

Siess,mert csak péntekig van lehetőséged

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A jelentkezési lehetőség csak 07.30 azaz Péntekig van nyitva. Azután zárjuk a kapukat,és csak azokkal foglalkozunk,akik igényelték a csomagot. Azt ajánlom kérd ezt a lehetőséget ,ne maradj le – ha nem tetszik akkor sincs semmi gond ,mert első szóra visszafizetjük a csomag árát.

JELENTKEZÉS AZ 1 MILLIÓ 60 NAP ALATT CSOMAGRA

Vegyük fel a kapcsolatot! Kattints az alábbi gombra, vagy töltsd ki az űrlapot!