Oldal kiválasztása

Fogadj fel sportfogadás mentorodként ,és keressünk együtt rengeteg pénzt sportfogadással!⚽➡️💰

Csatlakozz a ZEUSZ BIG BEN csoportba,napi 1 kávé áráért,dolgozzunk együtt-válj profi fogadóvá,legyél szabad -gazdag -és vigyél haza rengeteg pénzt sportfogadással! 💰💵

Zeusz csoporton belül megkapod azt a stratégiát amivel mindössze 10.000 forintból elértem 1 millió forintot. Hozzáférsz tippjeimhez,tananyagaimhoz és szakmai segítséget kapsz egy profitól. nem csak profi sportfogadó leszel ,de végre boldog-szabad ember is aki rengeteg pénzt visz haza sportfogadással!

Smiling-young-casual-man-2

MÉG ENNYI IDEIG CSATLAKOZHATSZ:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

A SPORTFOGADÁS LESZ AZ,AMI MEGVÁLTOZTATJA AZ ÉLETED!

Hogy miért? Azért mert ha sok pénzed van- sokkal nyugodtabb -boldogabb -szabadabb-biztonságosabb az életed. Pénzzel tudsz biztonságot teremteni ,és boldogságot adni a családodnak. És mi a legrövidebb út a gyors és sok pénzhez? ==> A Sportfogadás.

Tehát,ha jobb életet akarsz: vedd komolyan a sportfogadást!

"Jó ,oké! Dehogy? Nem vagyok profi sportfogadó-és veszteséges is vagyok" - mondhatod tök jogosan!

Ezért lesz szükséged rám,és a ZEUSZ BIG-BEN csoportra! Segítek ,hogy végre te is elkezdj a sportfogadással pénzt keresni! Olvas tovább..

Mit kapsz ZEUSZ PRÉMIUM V.I.P tagként?

Ezekre mind szükséged van,ha pénzt akarsz keresni sportfogadással!

Sportfogadás Tippek Naponta

Mindennap hozzáférsz -az adott napi kínálat alapján professzionálisan kielemzett -statisztikával alátámasztott -elemzéssel elátott sportfogadás tippjeimhez. Magas találati aránnyal ,és magas szorzókkal várlak ,hogy végre megelőzd magad ,és végre nyereséges legyél.

1 MILLIÓ FORINTOS STRATÉGIA

Emlékszel még a sztorimra? Mindössze 9 hét alatt ,kb 10.000 Ft kezdőtőkéből ==> elértem 1 millió forintot. Itt a ZEUSZ csoportba, megfogjuk ismételni ezt a hatalmas sikert ,együtt a tagokkal! Ez a stratégia aranyakat ér!

Tananyagok Sportfogadóknak

Amint belépsz a csoportba ,eléd tárul a sportfogadók tárháza! Rengeteg hasznos tippet ,tanácsot kapsz hogy végre tudatosan elkezdj sportfogadni. Mind kezdőknek -mind haladóknak lesznek tanácsok,tehát nem kell félned hogy nem tudunk újat mondani.

Exkluzív közzöség (Facebook csoport)

Egy egyedülállóan segítőkész és támogató közösségnek lehetsz majd a tagja.Nyugodtan kérdezhetsz-kérhetsz véleményt bárkitől ,aki a csoport tagja. Mind-e mellet fontosnak tartom hogy kapcsolatot építsünk ,tehát akár egy új barátot is találsz bent a csoportban!

60 darab #Tippszak tanácsok

Mit szólnál ha minden nap megosztanék veled 1-2 mondatos sportfogadás tanácsot? Könnyen tanulható,bevált és hasznos tanácsok. A tanácsok végére pedig egy haladó sportfogadó leszel. Már több mint 20 darab napitanács elérhető. Összesen 60 lesz ,tehát érdemes becsatlakoznod!

Komment tanácsadás (Tőlem-Balázstól)

Bármit is szeretnél tudni -bárhol is akadtál el ,én segíteni fogok neked. Naponta több órát fogok tölteni azzal,hogy segítsek minden ZEUSZ BIGBEN tagnak. Kérhetsz véleményt , kérhetsz egyéni stratégiát (!!) ,és kérhetsz bankroll menedzsment stratégiát. Így olyan mint ha egy online mentorod lenne!

MiLYEN ÉLET VÁR RÁD ,ZEUSZ BIGBEN TAGKÉNT?

Biztonságot teremtesz a családodnak

Egyre kevesebbet kell majd aggódnod a családod miatt, mert a sportfogadással rengeteg pénzt fogsz keresni! Ki tudja, talán nem csak a családodat, de még a következő generációt is biztonságban tudhatod majd!

Több minőségi időt tölthetsz a családoddal

Hogy micsoda? Több idő a családdal? Ráadásul anélkül, hogy 8 órán keresztül távol kéne lenni tőlük? Tényleg ezt ígérem neked, ezt tudja a sportfogadás, ha megbízol bennem és megvalósítod amit tanítok.

Boldogabb és szabadabb leszel

Nem lesz több stressz ,nem lesz több befizetlen számla ,és nem lesz több idegesség. Szimplán boldogabb leszel ,és örülni fogsz hogy egy jól átgondolt stratégia pénzt termel neked. Ezáltal szabadabb is leszel,és az életed időtartalma is megnő .

Miért hallgass rám,ha sportfogadásról van szó?

Smiling-young-casual-man-2

"Hello,Balázs vagyok. 12 éve vagyok sportfogadó -és 3 éve vagyok sportfogadás mentor. Az évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a sportfogadás területén -ezért is tudom neked garantálni a megfelelő és profi tippeket -stratégiákat! Hogy miért hallgas rám? Egyszerű: évek óta a sportfogadás az életem, így megszállottan teszteljem és kutatom a jobbnál jobb stratégiákat -információkat -tippeket.. Most ebben a csoportban olyan tudást adok át neked ,ami gyakorlatilag 1-2 napon belül kamatostul visszahozza a csatlakozási díjat. De ha ennek ellenére is kételyeid vannak-akkor ennek örülni fogsz:

Mit szólnál hozzá, ha 30 napig kockázatmentesen tesztelhetnéd a Klubot?

A családod és a(z) saját életed is gyökeresen jobbá teheted, ha akarod. Sőt, ehhez még kockázatot sem kell vállalnod, hiszen 30 napos pénzvisszafizetési garanciát kapsz. Vagy nézzük meg másik oldalról: napi fél gombóc fagyi árát fizeted ki előre, és ha mégsem tetszik, amit adok, a pénzed visszajár.

Vágj bele, és tapasztald meg az élményt!

MEGKAPOD AZ 1 MILLIÓS STRATÉGIÁT...

Ha olvastad már az "első millióm" sztorimat ,akkor tudod hogy egész könnyedén elérheted ezt a cél-t sportfogadással!

Nincs másra szükséged -csak a ZEUSZ csoportra- és mindössze 10.000 forint kezdőtőkére. Akár 7 nap alatt ,1000 forintos téttel is eltudod érni az 1 millió forintot. A csoportban hamarosan indul a kihívás Csatlakozz időbe ,hogy le-ne maradj erről !

Könnyen alkalmazható ,könnyen követhető stratégia -ami egyenesen 1 millió forintot fog szállítani a zsebedbe!

Kiknek lehet hasznos a zeusz big ben vip csoport?

TÖBBEN VAGYUNK ,MINT A SPÁRTAIAK!

Felejtsd el,hogy csak pár tízen lesznek a csoportba ha belépsz! Több mint 300 -hozzád hasonló tag vár bent a csoportban!

KIK TAGOK?

 • Sok -sok segítőkész sportfogadó
 • Kezdő-haladó idős-fiatal -fiú lány
 • Jófej -kedves személyek
 • Milliomos sportfogadók (!!)
 • És pár ambíciózus sporfogadó ,akik már megél sportfogadásból

( Zoltán saját szisztémával már 3 szor elérte a 1.500.000 forintot -20.000 forintból! A csoportba mindenkivel megosztotta teljesen ingyen a nyerő stratégiáját. szerinted,hány milliót érő stratégia lesz bent a csoportba 1-2 hónap múlva..?)

A ZEUSZ Klub tagságod csak bankkártyával tudod fizetni, de ennek is megvannak a maga előnyei:

 • A te kezedben a kontroll . Nincs semmilyen hűségidő, a bankkártyás fizetés fiókodban bármikor lemondhatod az előfizetést.
 • Kényelmes fizetés. Akár otthonról ,pár perc alatt kitudod fizetni a ZEUSZ klub csatlakozási díját .Nem kell fáradoznod a papír munkával.
 • Pénzt takaríthatsz meg A bankkártyás fizetéssel ingyenes,ellenben a postai vagy banki átutalással. Ha nem is sokat ,de pénzt takarítasz meg! 🙂

Ne feledd ,nem tudsz örökké csatlakozni! 🙁

A kapuk még eddig vannak nyitva:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Ha addig nem csatlakozol, akkor legközelebb csak hónapok múlva lehetsz a Klub tagja, ráadásul magasabb havi/éves díjért.

Maradtak még kérdéseid?

A lenti kérdések szinte mindent megválaszolnak a Klubbal kapcsolatban.

leginkább labdarúgás,tenisz,darts,baseball,kosárlabda,jégkorong tippekre számíthatsz  1,60 szorzótól egészen akár 3,0 szorzóig. 

Tippjeinket legkésőbb 12:00 óráig közzétesszük a facebook csoportban -azonban előfordulhatnak változások .

Tippjeinket a facebook csoportban tesszük ki ,amihez sikeres fizetés után azonnal hozzáférsz. Facebook fiókja manapság már mindenkinek van. 

Tippjeink 90% megfogadható online,és papíron is.

Nem. mindent saját magadnak intézel ,mi csak jelezni fogjuk feléd hogy ” hé,lejárt a tagságod -kérlek hosszabbíts” . Ha úgy gondolod hogy nem hosszabbítasz ,akkor nem fizeted ki. ha hosszabbítani szeretnél,akkor csak visszajössz erre az oldalra és kifizeted ismét.

Ha úgy döntesz hogy kiszállsz a csoportból -akkor kérlek jelezd a balazs@tippszakerto.hu email címen ,és én lehető leghamarabb  ( még az nap ) visszautalom a kártyádra.

MEGRENDELÉS

Kérlek válassz csomagot!

HAVI ELŐFIZETÉS

AJÁNDÉK NÉLKÜL

2,899Ft/hó
 • hozzáférést kapsz a Sportfogadás tippekhez
 • csatlakozhatsz az exkluzív zárt csoporthoz
 • megkapod az 1 millió forintos stratégiát
 • több mint 30 tananyaghoz fogsz hozzáférni
 • hozzáférést kapsz több mint 60 darab exkluzív tanácshoz
 • Komment tanácsadás kapsz tőlem kommentben
 • 30 napos pénz vissza fizetés garancia

ÉVES ELŐFIZETÉS

AJÁNDÉK +4 HÓNAP TAGSÁG

6,999Ft/év
 • hozzáférést kapsz a Sportfogadás tippekhez
 • csatlakozhatsz az exkluzív zárt csoporthoz
 • megkapod az 1 millió forintos stratégiát
 • több mint 30 tananyaghoz fogsz hozzáférni
 • hozzáférést kapsz több mint 60 darab exkluzív tanácshoz
 • Komment tanácsadás kapsz tőlem kommentben
 • 30 napos pénz vissza fizetés garancia
 • 4 hónap ajándékba a havidjas konstrukcióhoz képest
 • 30 perces személyes konzultáció skypeon -vagy személyesen (Értéke 19,999Ft)

HAVI ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE

Kérlek tedd be kosárba a terméket- töltsd ki az adatokat ,és fizesd ki a csatlakozási díjat. Sikeres fizetés után azonnal csatlakozni tudsz a csoporthoz!

 • BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.
 • Kérdésed van? Segítek! Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a balazs@tippszakerto.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.
 • 30 napig ingyenesen teszteled! 30 napig bármikor meggondolhatod magad-és én azonnal visszaküldöm neked a csatlakozási díjat! Nincs kockáztatni valód ,csak nyereség!
bankkartya-elolap

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankkartya-hatlap

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.

ÉVES ELŐFIZETÉS MEGRENDELÉSE

Kérlek tedd be kosárba a terméket- töltsd ki az adatokat ,és fizesd ki a csatlakozási díjat. Sikeres fizetés után azonnal csatlakozni tudsz a csoporthoz!

 • BIZTONSÁGOS (SSL) BANKKÁRTYÁS FIZETÉS A bankkártya adataidat nem ismerem és nem is tárolom. Az itt megadott bankkártya-adataid egy titkosított csatornán keresztül, kódoltan továbbítja a rendszer a fizetési szolgáltatónak. Az internetes kártyás fizetés ma már olyan biztonságos, mintha egy boltban vásárolnál.
 • Kérdésed van? Segítek! Ha bármilyen kérdésed van, amire ezen az oldalon nem kaptál választ, csak írj nyugodtan a balazs@tippszakerto.hu e-mail címre és 2 munkanapon belül örömmel segítek neked.
 • 30 napig ingyenesen teszteled! 30 napig bármikor meggondolhatod magad-és én azonnal visszaküldöm neked a csatlakozási díjat! Nincs kockáztatni valód ,csak nyereség!
bankkartya-elolap

A bankkártya számod 12-19 db számból állhat, a fenti mintán látható helyen keresd. A lejárat általában a kártyádon “Valid thru 01/17” jelöléssel található. A lejáratból az első két szám a hónap, a második kettő az év. A megrendelő űrlapon az évet 4 számjegyű formátumban írd be kérlek (pl.: 2017)

bankkartya-hatlap

A bankkártyád CVV kódja a hátlapon található, csak 3 számjegyből állhat. Általában egy fehér kis téglalapon belül található.